הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אירובי ב-ss

• פותח/ת השרשור abcda
  • פורסם בתאריך

abcda

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
דלום רציתי לדעת עם זה אפשרי לשלב אירובי ב-ss ום זה בכלל אפקטיבי או שזה יפגע בגדילה כי הרי בתכנית הזאת יש הרבה מאד סקוואטים כבדים וזה די ניראה לי נוגד אחד את השני עם אני ישלב אירובי מצפה לתשובות רציניות תודה.

• פותח/ת השרשור
אני קראתי והבנתי שאפילו מומלץ אבל לא הייתה שם תשובה חד משמעית עם מומלץ לתת ריצה ביום אימון אחרי האימון והכוונה היא ריצה מהירה של לפחות 20 דקות תודה למי שעוזר

אפשר אחרי, עדיף ביום אחר או בשעה מאוחרת יותר. ובכל מקרה 3 סקוואטים כבדים בשבוע לא הולך ביחד עם 'ריצה מהירה'. או שתעשה אירובי בעצימות נמוכה או שתפחית עומס בסקוואט (למשל סקוואט 1 קל)

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי ובכל זאת עם אני די עקשן ורוצה לעשות גם סקוואטים כבדים בשילוב ריצה מהירה זה ממש יפגע לי בגדילה? כמובן שאני שומר על תזונה נכונה ומספיק שעות שינה

תודה על התשובה אחי ובכל זאת עם אני די עקשן ורוצה לעשות גם סקוואטים כבדים בשילוב ריצה מהירה זה ממש יפגע לי בגדילה? כמובן שאני שומר על תזונה נכונה ומספיק שעות שינה

הכל אפשר, לא יבוא שוטר ויגיד לך להפסיק, אבל אתה תראה על עצמך שאתה מגיע למשקלים הכבדים ומשלב ריצה אתה פשוט לא תצליח להתאושש.

יש סיבה לכך ש SS בנויה כמו שהיא בנויה עם יום מנוחה בים האימונים, הוא צריך להיות מוקדש להתאוששות.

אני יכול לספר לך על עצמי שאני מאוד אוהב לעשות אירובי, ושהתחלתי SS נאלצתי להפסיק עם זה, ואני בכלל שחיתי ולא רצתי, מה שאומר להפסיק ללכת לבריכה ולהוריד חולצה, ובמקום זה לפתח כרס בקיץ 😵

תקבע לעצמך מה המטרות שלך, אם אתה מתכנן לעשות SS עדיף בלי אירובי, בטח לא עצים, מקסימום אחר כך מחטבים

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
ובהנחה שאני עושה את האימון האירובי שזה בערך 20 דקות ריצה אחרי אימון המשקולות ואני יעשה אותו בעצימות נמוכה למרות שזה ניראלי קשה מאד אחרי סקוואטים כבדים זה בכלל מומלץ או שזה ממש יפגע בהתאוששות?

ובהנחה שאני עושה את האימון האירובי שזה בערך 20 דקות ריצה אחרי אימון המשקולות ואני יעשה אותו בעצימות נמוכה למרות שזה ניראלי קשה מאד אחרי סקוואטים כבדים זה בכלל מומלץ או שזה ממש יפגע בהתאוששות?

אתה מחפש תשובה של כן או לא וקשה לענות לך ככה

התכנית עצמה מאוד עצימה ודורשת התאוששות טובה בין האימונים(אוכל ומנוחה), הריצה מוסיפה עומס מה שאומר שתצטרך יותר אוכל ויותר שינה.

ברמה עקרונית אתה יכול גם לרוץ כל יום מרתון אחרי אימון SS ועדיין להתקדם במשקלים ולעשות את התכנית כמו שצריך.

אבל שוב, לא מומלץ להוסיף עומס נוסף בתכנית, כי היא מאוד עצימה בפני עצמה.

דרך צלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית