הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית שמשה הדגנרט כתב לי? חוות דעת מתקנת בבקשה

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
אימון במתכונת AB.
אין לי בעיקרון ימים מסודרים.. אבל לרוב זה נראה ככה

ABXABXA
ואז שבוע אחרי מתחיל מB
(BXABXAB
ושבוע אחרי מתחיל מיום מנוחה.
בקיצור הבנתם.. יש שבועות שהפרטנר שלי לא יכול להגיע ואז יש רק 4 אימונים בשבוע.
זה חשוב שיהיה סדר קבוע?

בכל מקרה זאת התוכנית:
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]אימון [/FONT]A[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]חזה:[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה בשיפוע 0: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה עליון: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]פלייס: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]יד קידמית:[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה 2 ידיים ביחד עם משקוליות: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8 (אימון אחרון עשיתי יד יד בעמידה ונראלי שהיה יותר טוב..)
[/FONT]
[FONT=&quot]מוט ישר/[/FONT]W[FONT=&quot] עם משקל (כפיפה) 2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]יד אחורית:[/FONT]
[FONT=&quot]פוש דאון בפולי עליון/לחיצה צרפתית (עוד לא נסגרתי על תרגיל כי פוש דאון אני לא מרגיש ביד.. וצרפתית אני עוד צריך לעבוד על הטכניקה [/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]מקבילים חופשי עם משקל. :2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]בטן:[/FONT]
[FONT=&quot]3[/FONT]X[FONT=&quot] 8-10 במכונה עם התנגדות מקסימלית[/FONT]

[FONT=&quot]אימון [/FONT]B[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]גב:[/FONT]
[FONT=&quot]מתח: 3[/FONT]X[FONT=&quot]8 עם משקל[/FONT]
[FONT=&quot]פולי עליון (הורדה מגובה כתפיים לגובה בטן עם יידים ישרות) 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]TBAR 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]כתפיים
[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]הרחקה לצדדים 2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]רגליים:[/FONT]
[FONT=&quot]סקוואט: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]מכרעים: 4[/FONT]X[FONT=&quot]3-5 נדמה לי שהוא היתכוון ל3 סטים :|
[/FONT]
[FONT=&quot]פשיטת ברכיים + כפיפה סופרסט 2[/FONT]X[FONT=&quot]8[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

אני לא אוהב, זה יוצר יותר מדי התנגשויות.
AB טוב צריך להיות מחלוק עליון\תחתון או חזה+כתפיים+אחורית וגב+רגליים+קדמית...
ככה אני חושב לפחות

• פותח/ת השרשור
אז איך אתה מציע לחלק אותו?
לא אכפת לי גם לא לעשות AB פשוט זה הכי נוח כי לא לוקח כל אימון 1-201-2 שעות

אני לא אוהב, זה יוצר יותר מדי התנגשויות.
AB טוב צריך להיות מחלוק עליון\תחתון או חזה+כתפיים+אחורית וגב+רגליים+קדמית...
ככה אני חושב לפחות

גם אני מעדיף את השיטה זאת
אצלי זה
A:
גב
רגליים
קדמית
B:
חזה
כתפיים
אחורית
בטן

אז איך אתה מציע לחלק אותו?
לא אכפת לי גם לא לעשות AB פשוט זה הכי נוח כי לא לוקח כל אימון 1-201-2 שעות

A פלג גוף עליון
B פלג גוף תחתון

אם לא תוסיף תרגילים מיותרים זה לא יקח לך יותר 45 דקות לאימון.

כזה ליצן אומרים לך X תעושה Y, אין מישל צדקת
ואל תעשה את מה שאומרים לך פה A פלג גוף עליון B תחתון תוכנית מפגרת

כזה ליצן אומרים לך X תעושה Y, אין מישל צדקת
ואל תעשה את מה שאומרים לך פה A פלג גוף עליון B תחתון תוכנית מפגרת

הרי אם אני אשאל אותך למה אתה תתחמק מתשובה נכון?

בוא תביא תשובה נורמלית.

אני עושה מה שאמרת יבהמה טיבטית מה אתה מפיל עלי הכל?
איפה אני אמרתי לך לעשות AB 5 פעמים בשבוע?!?!T#QTAGGAS#T#Q
איפה אמרתי לך לעשות A ואחריו ישר B?
ודימי זו דעה אישית לא אוהב תוכנית כזו זה מטומטם תעשה כבר FBW וזהו, זה כמו התוכניות המטומטות האלו ששמים גב רגליים וחזה באותו האימון, ואני הכי אוהב את האלו "גדלתי מזה הכי טוב, זו תוכנית בת זונה"
אחרי חודשיים - חרא תוכנית אני רוצה להחליף בלה בלהבלהבלהלבהלבהלבהלבהלהלב...
אתם סתם זורמים עם הזרם, אחד עושה תוכנית כולם קפוצים פה כמו קופים, שוב ממש לא אכפת לי מה אתם עושים אבל תעשו מה שאתם אוהבים יש פה אנשים שממש סובלים בתוכניות שלהם והם ממשיכים לעשות את זה כי X מאיזה פורום בשוויצריה אמר שY זה ממש טוב וממש תגדל מזה, אני מסכים שצריך לנסות הכל אבל יש גבול.
(זהו הוצאתי את זה, תודה על הבמה)

• פותח/ת השרשור
אה יבהמה.. זה כי לא אמרת לי ללכת רק 4.. סבבה אני אלך 4..
אבל זה לא הבעיה פה אומרים שיש היתצנגשויות בתוכנית אפילו שתאכלס בפלג גוף עליון פלג גוף תחתון יש יותר..

חשבתי לעשות את התוכנית של ליל, אבל אחרי שחשבתי על זה שוב, גיליתי שאני אצטרך להוריד הרבה במשקלים, כדי ללמוד דד ליפט ואת התרגילים המורכבים ששם (מלבד סקוואט שאני יודע).
לכן חשבתי לעשות מסה בתוכנית עם תרגילים פשוטים יותר ובחיטוב ללמוד את התרגלים המסובכים (כי שם אין בעיה להוריד משקל) ואז בתקופת המסה הבאה להישתמש בליל או סטארטינג סטריינג'

קולדפייר:
אני שואל בקטע של האם היא אפקטיבית ביחס לתוכניות אחרות מאותו הסוג..
הינה כבר אנ יודע שאני צריך ללכת 4 פעמים ולא 5..
עכשיו, נותר רק לשנות סדר תרגילים, או מספר סטים או סוג תרגיל במידה ולמישו יש הסבר גם למה השינוי עדיף.
תודה :D

טוב, תקשיב. התוכנית הכי אפקטיבית בשביל מישהו מתחיל שרוצה לעלות במסה זה להתקדם בצורה לינארית מאימון לאימון בתרגילים הגדולים שאתה לא עושה ולאכול הרבה. זהו. נקודה. בלי זיוני שכל. הבא ששואל איך התוכנית שלו נראית אני מוחק אותו!!!!!

ודימי זו דעה אישית לא אוהב תוכנית כזו זה מטומטם תעשה כבר FBW וזהו, זה כמו התוכניות המטומטות האלו ששמים גב רגליים וחזה באותו האימון, ואני הכי אוהב את האלו "גדלתי מזה הכי טוב, זו תוכנית בת זונה"
אתם סתם זורמים עם הזרם, אחד עושה תוכנית כולם קפוצים פה כמו קופים, שוב ממש לא אכפת לי מה אתם עושים אבל תעשו מה שאתם אוהבים יש פה אנשים שממש סובלים בתוכניות שלהם והם ממשיכים לעשות את זה כי X מאיזה פורום בשוויצריה אמר שY זה ממש טוב וממש תגדל מזה, אני מסכים שצריך לנסות הכל אבל יש גבול.
צודק,אנשים פה חושבים שכל דבר מעבר ל AB זה חרא,והם בכלל לא ניסו שום דבר מעבר ל AB..

מסכים איתך, כל אחד שמגיע לפה עם תוכנית ישר שולחים אותו לSS\ לייל וכו.. מקובעים על סוג התוכניות האלו כאילו הן היחידות שקיימות...

מסכים איתך, כל אחד שמגיע לפה עם תוכנית ישר שולחים אותו לSS\ לייל וכו.. מקובעים על סוג התוכניות האלו כאילו הן היחידות שקיימות...

הן לא התוכניות היחידות שקיימות, אבל למה להמציא את הגלגל מחדש?

בדרך כלל אם אתה צריך לשאול איך התוכנית שלך נראית, אז היא נראית רע.

משה מה זה דעתי האישית? גם דעתי האישית שלאכול כל 3 שעות זה הכי טוב ודעתי האישית שחובה שומן איכותי וקוטג' לפני השינה..

לא, אבל הן הכי אפקטיביות למתאמן מתחיל.

צודק,אנשים פה חושבים שכל דבר מעבר ל AB זה חרא,והם בכלל לא ניסו שום דבר מעבר ל AB..

אני ניסיתי ABCD ואני אומר לך שהתוכנית של לייל יותר טובה.

הן לא היחידות שקיימות אבל הSS פשוט עובדת הכי טוב למתחילים , הייתי מוכר את סבתא שלי תמורת התקדמות לינארית .

קיצר המשפט שאני תמיד אומר למישל כשהנושא הזה תמיד עולה:
"תרים אבנים, תאכל חיובי עם מספיק חלבון, תנוח מספיק ואתה תגדל"

משה מה זה דעתי האישית? גם דעתי האישית שלאכול כל 3 שעות זה הכי טוב ודעתי האישית שחובה שומן איכותי וקוטג' לפני השינה..

אם זה נוח לך תעשה, בניגוד לתזונה באימונים אין מחקרים סטטיסטים שנעשו על אלפי אנשים והגיעו לתוצאה אחת חד משמעית כי זה גם בלתי אפשרי ולא יהיה אפשרי לדעתי אי פעם (אולי כשלא נהייה בחיים כבר עם טכנולוגיות מטורפות), יש בסיס גם באימונים דברים מינורים, תוכניות אימונים זה נושא מאוד אינדבידואלי ואי אפשר להמליץ על משהו X כי זה לא יהיה נכון לאותו הבן אדם לכן יש להתנסות ולהגיע למה שרוצים ואוהבים במכון כושר, אישית לא סובל תרגילים מורכבים - אתה חושב שאני לא גודל? לא עשיתי דדליפט סקוואט ובנאט אוור שנה וחצי, אז? מה אתה חושב שקרה?, אתם אנשים מקובעים קוראים משהו באינטרנט וישר הולכים לנפנפף בזה במכון הכושר, אני לפעמים רואה אנשים במכון שלי שאין להם מושג מה הם אמורים לעשות וגם מה שהם עושים הם סובלים ולא נהנים מהאימון שלהם כי רק איזה X מאמן סוס מאיזה דרום אפריקה בנה להם, חאלס בקיצור אני את שלי אמרתי אני לא בא להגיב פה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית