הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך התוכנית שמשה הדגנרט כתב לי? חוות דעת מתקנת בבקשה

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
אימון במתכונת AB.
אין לי בעיקרון ימים מסודרים.. אבל לרוב זה נראה ככה

ABXABXA
ואז שבוע אחרי מתחיל מB
(BXABXAB
ושבוע אחרי מתחיל מיום מנוחה.
בקיצור הבנתם.. יש שבועות שהפרטנר שלי לא יכול להגיע ואז יש רק 4 אימונים בשבוע.
זה חשוב שיהיה סדר קבוע?

בכל מקרה זאת התוכנית:
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]אימון [/FONT]A[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]חזה:[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה בשיפוע 0: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת חזה עליון: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]פלייס: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]יד קידמית:[/FONT]
[FONT=&quot]כפיפת מרפקים בישיבה 2 ידיים ביחד עם משקוליות: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8 (אימון אחרון עשיתי יד יד בעמידה ונראלי שהיה יותר טוב..)
[/FONT]
[FONT=&quot]מוט ישר/[/FONT]W[FONT=&quot] עם משקל (כפיפה) 2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]יד אחורית:[/FONT]
[FONT=&quot]פוש דאון בפולי עליון/לחיצה צרפתית (עוד לא נסגרתי על תרגיל כי פוש דאון אני לא מרגיש ביד.. וצרפתית אני עוד צריך לעבוד על הטכניקה [/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]מקבילים חופשי עם משקל. :2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]בטן:[/FONT]
[FONT=&quot]3[/FONT]X[FONT=&quot] 8-10 במכונה עם התנגדות מקסימלית[/FONT]

[FONT=&quot]אימון [/FONT]B[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]גב:[/FONT]
[FONT=&quot]מתח: 3[/FONT]X[FONT=&quot]8 עם משקל[/FONT]
[FONT=&quot]פולי עליון (הורדה מגובה כתפיים לגובה בטן עם יידים ישרות) 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]TBAR 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]כתפיים
[/FONT]
[FONT=&quot]לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]הרחקה לצדדים 2[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]רגליים:[/FONT]
[FONT=&quot]סקוואט: 3[/FONT]X[FONT=&quot]5-8[/FONT]
[FONT=&quot]מכרעים: 4[/FONT]X[FONT=&quot]3-5 נדמה לי שהוא היתכוון ל3 סטים :|
[/FONT]
[FONT=&quot]פשיטת ברכיים + כפיפה סופרסט 2[/FONT]X[FONT=&quot]8[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

קיצר המשפט שאני תמיד אומר למישל כשהנושא הזה תמיד עולה:
"תרים אבנים, תאכל חיובי עם מספיק חלבון, תנוח מספיק ואתה תגדל"

אני לא מתווכח עם זה, גם עם תוכנית של ABCDEF אתה תגדל, וגם עם תוכנית AB\FBW, אבל עם תוכנית שהתדירות בה גבוהה אתה תגדל יותר טוב.

אישית לא סובל תרגילים מורכבים - אתה חושב שאני לא גודל? לא עשיתי דדליפט סקוואט ובנאט אוור שנה וחצי, אז? מה אתה חושב שקרה?

שוב אני אומר, גדילה זה פונקציה של עומס ותזונה חיובית, אבל אם היית עובד עם תרגילים מורכבים סביר להניח שהיית גדל טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
וואי הרגתם אותי.
אז מה בעצם כן לעשות? לייל או SS?
והיתקדמות לינארית הולכת יד ביד עם עליה במאסה? או שאני רק ארים הרבה משקל אבל לא אגדל?

וואי הרגתם אותי.
אז מה בעצם כן לעשות? לייל או SS?
והיתקדמות לינארית הולכת יד ביד עם עליה במאסה? או שאני רק ארים הרבה משקל אבל לא אגדל?

אם אתה מתחזק סימן שאתה עולה במאסת שריר [ועוד כמה פרמטרים כמו שאתה מגייס יותר יח' מוטריות וכו'].

תעשה מה שאתה רוצה. אני בעד SS. במקרה שלך התקדמות לינארית הולכת יד ביד עם מאסה בתנאי שהיא הולכת יד ביד עם הרבה אוכל.

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאתה רוצה. אני בעד SS. במקרה שלך התקדמות לינארית הולכת יד ביד עם מאסה בתנאי שהיא הולכת יד ביד עם הרבה אוכל.
ברוך השם אני אוכל מספיק... מבחינת קלוריות ומבחינת אבות המזון.. יש ויטמנים יש אומגה 3 הכל בסדר בקטע הזה.
תאכלס גדלתי גם בצורה וגם במשקל גם אם תוכנית שמדריך בחדר כושר כתב לי ומשה צחק עליה בערך חודש שהראתי לו אותה..
פשוט אני מחפש תוכנית שתוביל אותי לפוש מאסה רציני (כמובן שיד ביד עם אוכל..)
כדי שאני אוכל לעשות חיטוב הקיץ... ולעשות לחברה שלי קצת רגשי קנאה שתפחד שאני אסתובב לבד בים או משו D:

אני לא מתווכח עם זה, גם עם תוכנית של ABCDEF אתה תגדל, וגם עם תוכנית AB\FBW, אבל עם תוכנית שהתדירות בה גבוהה אתה תגדל יותר טוב.

שוב אני אומר, גדילה זה פונקציה של עומס ותזונה חיובית, אבל אם היית עובד עם תרגילים מורכבים סביר להניח שהיית גדל טוב יותר.
כמה זמן לקח לך להבין את התרגילים המורכבים? (דדליפט וכ'ו)

סביר להניח על סמך איזו הנחה?

היה מחקר [אם זה חשוב לך תחפש ואני מאמין שתמצא, אני אישית עצלן מידי כרגע] שתרגילים מורכבים מעודדים הפרשה גדולה יותר של טסט' או GH [לא זוכר איזה מהם]. אני מאמין שברק יענה לך הכי טוב בעיניין הזה.

• פותח/ת השרשור
אזSS? או ליל?
בשניהם יש מורכבים.. בSS יותר והמטרה שם היא להעלות משקל כל שבוע.. ונניח שבוע ראשון יתבזבז על משקלים בינוניים בשביל הטכניקה..
בנתיים קולדפייר המליץ SS יש מישו עם דעה אחרת?

היה מחקר [אם זה חשוב לך תחפש ואני מאמין שתמצא, אני אישית עצלן מידי כרגע] שתרגילים מורכבים מעודדים הפרשה גדולה יותר של טסט' או GH [לא זוכר איזה מהם]. אני מאמין שברק יענה לך הכי טוב בעיניין הזה.
אימון עצמו מפריש טסט ו GH לא היה אף מחקר שמראה מכשיר X כנגד מכשיר Y (דוגמא סווקאט נגד לחיצה במכונה או בנטאוור כנגד T-BAR במכונה וכו')

אימון עצמו מפריש טסט ו GH לא היה אף מחקר שמראה מכשיר X כנגד מכשיר Y (דוגמא סווקאט נגד לחיצה במכונה או בנטאוור כנגד T-BAR במכונה וכו')

אני הבנתי שככל שאתה מרים יותר משקל ומפעיל יותר שרירים השחרור יותר גבוה .

לא היה ולא יהיה, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן. סקוואט זאת התנועה שדורשת הכי הרבה מהגוף ולכן גם ההסתגלות בהתאם.

לא האמת שנה וקצת .
אבל אני חושב על להחליף תוכנית כי במילא אני כבר לא רץ ועושה ספרינטים( אין לי זמן ).
אז אני שוקל להחליף למשהוא של 3 אימונים .

אז איך אתה יודע שאתה לא יכול להתקדם לינארית?

זה ויכוח סרק, אולי נהייה חכמים עוד 20 שנה.
אני העיקר שמח שהדיון לא התדרדר ל"ראית פעם את רוני קולמן לא עושה תרגילים מורכבים"
וכו',
זו השתפרות ניכרת בשהקפה של הקהילה,
שיהיה לכם אחלה סופ"ש

לדעתי זה יהיה ויכוח סרק גם בעוד 20 שנה, כי בשביל האנשים באקדמיה אימונים=ריצה, והם לא מבינים כלום באימוני כוח (רובם לפחות). ככה גם המחקרים שלהם נראים -- מאוד עצובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית