הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלעד שליט מחכה למבצע

סוף סוף מישהו עם קצת שכל עשה על זה סירטון, כל מדינה בעולם שנחטפו לה חיילים וגם נחטפים לה חיים (ראו ארה"ב כדוגמה) לא עושה שום רעש ומהומה מכך והחיילים רובם חוזרים בשלום אחרי כמה חודשים, כולל עיתונאים שנחטפים כל שני וחמישי באיראן ועירק ומתקיים מסע שיחרור איטי ושקט מאוד, רק בישראל עושים אוהלים מול הממשלה וכל מיני שטויות. התחלנו מ 400 מחבלים עכשיו הם רוצים 1000, זה בדיוק כמו בסירטון.

אני מסכים עם הסרטון לגבי הרעש שאנשים עושים דרך קבוצות אינטרנט ובפייסבוק.. די בטוח שזה לא עוזר.

לגבי הרעש הכללי סביב גלעד. אני חושב שזה בסדר גמור, אנחנו מדינה קטנה, צהל הוא צבא העם בניגוד לצבאות אחרים, האנשים פה בארץ יותר "חמים". מזל שזה ככה לדעתי. ביום כשזה לא יהיה ככה אף אחד לא יתגייס תאמינו לי.

לגבי הרעש שהמשפחה שלו עושה, כמו הצעדה וכו... שוב גם זה לדעתי בסדר גמור. אני לא חושב שמישהו בעמדה כדי להעביר ביקורת עליהם. כל אחד מזדהה עם המצב הזה בדרך שלו. אני מניח שכל משפחה הייתה מגיבה אחרת. יכול להיות שבפועל זה לא עוזר ורק עושה נזק, אבל זה הבן שלהם. שיעשו מה שבא להם.

• פותח/ת השרשור
לא מסכים איתך, זה עדיין עושה נזק.
זה הכל טוב ויפה שזה הבן שלהם ויעשו מה שבא להם, אבל בסופו של דבר זה לחץ שמופעל על מדינת ישראל על למה לא מחזירים אותו ואנשים שטוענים שהמדינה לא דואגת לחיילים שלה (לא משנה נכון או לא).

לפני שבועיים אל קעידה חטפו 5 אזרחי צרפת, כמה רעש שמעת מסביב לזה? אני ראיתי כתבה קטנה בעיתון, ולא יותר מזה, ואני בטוח שהם גם יחזרו הרבה לפני גלעד שליט.

אם הלחץ דופק את משפחת שליט בזה שזה פוגע בהחזרה שלו, זו די בעיה שלהם. כשהלחץ מגיע מהם כמובן.

אם הלחץ פוגע במדינה, או בשלטון שלה... גם ככה היא מנוהלת על ידי חזירים. אין פה מה כל כך לדאוג להם.

לגבי אלקעידה וכו... שמע. היחס אלינו שונה מהיחס אל צרפת. בנינו, הם די אוהבים את צרפת. מלא מוסלמים יש שם. אם אלקעידה היו חוטפים לנו חייל הוא מזמן היה מת.

• פותח/ת השרשור
הם די אוהבים את צרפת? די נו באיזה עולם אתה חי? אל קעידה וכל שאר חבריהם המוסלמים נגד העולם המערבי ככה או ככה. זה שיש שם מלא מוסלמים לא אומר שהם אוהבים את צרפת, כי היא עדיין משוייכת לעולם המערבי והמוסלמים לא בהנהגה.
ובכללי, לא שמעת על כל הרעש שהולך באירופה והתראות על פיגועים וכמה פעמים מגדל אייפל נסגר מחשש לפיגועים בזמן האחרון?

אני מסכים עם הסרטון אבל עדיין חשוב לא לשכוח ולדואג שאותו חייל ישוחרר אבל זה ידוע כאשר התקשורת ואנחנו האנשים במדינה מפעילים לחץ על השיחרור שלו ומראים כמה אנחנו רוציםם שהוא ישוחרר ועושים הפגנות ופעולות כדי שהוא ישוחרר כביכול יותר "מהר" זאת הטעות שלנו כל שיהיה פחות יחס תקשורתי ככה אותם מחבלים יבינו שאנחנו לא ממש מגלים עניין וכדי לבקש מחיר נמוך.

זה מזכיר את מה שהיה במלחמת לבנון השניה. לא רק שהכתבים עשו נזק עם התקשורת, גם האזרחים יצאו ורצו להצטלם. לא כולם כמובן.

אולי מזמן לא נחטף לנו חייל (סורי שזה נשמע רע) וצריך קצת ללמוד לקח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית