הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים במפרק כף היד והאמה

smilodon

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
9
10
0
שלום אנשים,

קרוב לשלושה שבועות יש לי כאבים במפרק כף יד ימין ולעיתים גם באמה. להלן תמונה:

2j0k1f9.jpg

לפני שבוע וחצי התחלתי SS (הרבה בזכות המאמר המקיף שלכם) ולמרות שאני יכול לבצע את כל התרגילים, הכאבים מפריעים בדחיקת החזה ובלחיצות הכתפיים (אני שם דגש על טכניקה נכונה אבל עדיין מופעל לחץ כלשהו על תחתית כף היד). כואב לי לדחוף משהו עם כף היד (למשל דלת) ואפילו את העכבר מכאיב להזיז.
לפני זה התאמנתי במשך שנה בתכנית AB "סטנדרטית" (לא כללה סקוואט ודדליפט, כן כללה תרגילים מבודדים לידיים וכו').

כבר קבעתי תור לאורטופד אבל עד שהוא יגיע, אשמח לעצות מה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות בינתיים. אני מאוד חושש שזה רציני.

תודה רבה.

גם לי יש כאבים שם, רק שזה בגלל הסקוואט
אתה מחזיק את המוט עם ידיים ישרות? שים לב שהמפרק יד לא מתעקם.

• פותח/ת השרשור
אני משתדל להחזיק את המוט עם מפרק ישר אבל זה לא ממש אפשרי (לפחות בשבילי).

ראיתי את ה-DVD של SS וגם שם מחזיקים את המוט בסקוואט עם יד לא ישרה (למעשה, הרבה שם מחזיקים את המוט עם מפרק מעוקם כמעט 90 מעלות).

כן לוקח זמן לשפר ככה טכניקה בסקוואט.
פשוט תחליט מה אתה רוצה לשפר(במקרה הזה את המפרק) תחשוב על לישר את המפרק בתחילת הסט ובסופו,הכי קל:)

לי יש מצב דומה, רק שלי כואב בליחצת חזה ולפעמים בלחיצת כפתיים.
הלכתי לשאול מישהו לגבי זה ולא כל כך הבנתי אותו, אבל הוא אמר שלפעמים זה קורה בגלל שאתה תפוס באיזור של הסקפולה, משהו כזה, בקיצור הוא שיחרר לי את האיזור (מיתחת לסקפולה) ונעלמו הכאבים לאימון, אך בכל אימון חדש זה מתחיל מחדש, ככה שבכל פעם שאני רואה אותו הוא עושה לי את זה. אם יש לך מישהו במכון שמבין בזה תשאל אותו, יכול להיות שזה זה, אם זה לא מפסיק ויש כאבים רצינים אז כן כדי שתבדוק את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית