הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיבים תזונתיים

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
אני לא מבין איך אין לכם בעיה בתפריט עם כל השיבולת שועל וכל השאר הדגנים המלאים מבחינת הסיבים התזונתיים. אני מגיע לכמויות של ארבעים גרם סיבים שכל כך הרבה זה לא בריא וגם לא ממש נוח.

איזה פחמימות מורכבות יש שאין בהם הרבה סיבים והן מזינות ובריאות??

אני יכול להלחליף את הלחם המלא ללחם לבן , אבל נראה לי שההבדל הוא לא רק בסיבים התזונתיים או שמא אני טועה??

אני לא מבין איך אין לכם בעיה בתפריט עם כל השיבולת שועל וכל השאר הדגנים המלאים מבחינת הסיבים התזונתיים. אני מגיע לכמויות של ארבעים גרם סיבים שכל כך הרבה זה לא בריא וגם לא ממש נוח.

איזה פחמימות מורכבות יש שאין בהם הרבה סיבים והן מזינות ובריאות??

אני יכול להלחליף את הלחם המלא ללחם לבן , אבל נראה לי שההבדל הוא לא רק בסיבים התזונתיים או שמא אני טועה??
אתה יכול, זה בסדר, כל עוד כמות הסיבים שלך מספקת. תשתדל לא לעבור את ה35 גרם סיבים ביום.

• פותח/ת השרשור
בירקות פירות כמות הסיבים מזערית לעומת הדגנים המלאים שמכילים כמעט עשר אחוז סיבים.
ודה אנימל זה מה שאני אעשה, אבל השאלה שלי היא אם אני לא מפסיד עוד ויטמנים ומינרלים חיונים שיש רק בלחם המלא כאשר אני מחליף ללחם לבן חוץ מהסיבים?

תאכל פסטה, תפו"א, אורז במקום...

חוץ מזה לא מבין מה הסרט, אין כמו לסיים קערת ש"ש ולרוץ בבהלה לשירותים

שיהיה......

בכל מקרה, ההבדל בין קמח לבן למלא מעבר לסיבים, מינרלים, ויטמינים וכו' זה האינדקס הגליקמי של שלו, אם ממש מפריע לך הסיבים אז תעדיף לצרוך את הפחמימות הפשוטות יחסית בארוחות אחרי צום (בוקר אחרי שינה, הפסקה ארוכה בין ארוחות וכו') ואחרי אימונים.

• פותח/ת השרשור
ההמללצה באיזור 17 גרם על 1000 קלוריות.
שזה ברוב התפריטים יוצא 20-35 אז תתאים לעצמך.

מאיפה הבאת את הנתון הזה, אם מישהו אוכל שלוש אלפים קלוריות והוא יצרוך חמישים גרם סיבים הוא יכול ללכת לישון עד מחרתיים בשירותים.

לא לעבור את ה38 גרם ריבוי סיבים זה לא בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית