achso?גם לי יש גרמנית 😃
אתה תעשה שימוש כלשהו עם האזרחות הזו?
האמת שאני רוצה לעבור לגרמניה כי גם הייתי בפסח האחרון בגרמניה (והתאהבתי בה מחדש), וגם קבלתי חינוך יקה (קצת פרימיטיבי), אני מאמין שאוכל להשתלב בחברה (או שאקבל אנטישמיות, שלדעתי לא אקבל).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
achso?גם לי יש גרמנית 😃
למה דווקא איטיליה אם אפשר לשאול?
לי יש אזרחות אירופאית מגמרניה ואולי ארצה לעבור לגור שמה.
achso?
אתה תעשה שימוש כלשהו עם האזרחות הזו?
האמת שאני רוצה לעבור לגרמניה כי גם הייתי בפסח האחרון בגרמניה (והתאהבתי בה מחדש), וגם קבלתי חינוך יקה (קצת פרימיטיבי), אני מאמין שאוכל להשתלב בחברה (או שאקבל אנטישמיות, שלדעתי לא אקבל).
\אירופה באמת נדירה... הייתי באיטליה אוסטריה גרמניה ושוויץ ובאמת באמת שווה להיות שם... במיוחד באיטליה !
yet,כל כך הרבה זיוני שכל פה על מגורים בחו"ל, אין לי אפילו איפה להתחיל.
אני רק אסכם את זה שזה שטיילתם במדינה כזו או אחרת לא אומר שגרתם בה, זה שני דברים שונים לגמרי עם תובנות שונות לגמרי.
דבר שני, אין לכם מושג אפילו לא קמצוץ במה כרוך לעבור למדינה אחרת, וכל אלו שחושבים שאיטליה זה חלום או ארה"ב זה ליגת העל, אתם חיים בסרט ואולי כדאי שתרדו מהעץ שאתם נמצאים בו.
כל כך הרבה זיוני שכל פה על מגורים בחו"ל, אין לי אפילו איפה להתחיל.
אני רק אסכם את זה שזה שטיילתם במדינה כזו או אחרת לא אומר שגרתם בה, זה שני דברים שונים לגמרי עם תובנות שונות לגמרי.
דבר שני, אין לכם מושג אפילו לא קמצוץ במה כרוך לעבור למדינה אחרת, וכל אלו שחושבים שאיטליה זה חלום או ארה"ב זה ליגת העל, אתם חיים בסרט ואולי כדאי שתרדו מהעץ שאתם נמצאים בו.
כן ואתה תחזור על 4 לארץ אחרי שתבין שעולה לך לפחות 1000-1500 דולר לתחזק את עצמך ובקושי תצליח ללמוד כי תצטרך לעבוד משרה מלאה.
זאת כל הבעיה, שאין לך הורים להישען עליהם אם תעבור לחו"למשה, לכל סטודנט באוניברסיטה\מכללה שלא גר אצל ההורים המצב הוא אותו דבר.
רק שפה יותר חרא.
כי אתה חי בסרט שמאכילים אותך בארץ עם כל הזיוני שכל והפירסומות בטלויזיה.משה, איך זה יכול להיות שהמחיה בארה"ב הרבה יותר זולה מבארץ ואתה טוען שצריך 1000$-1500$?
זה יחסית הרבה למה שסטודנט בארץ צריך בשביל להתקיים (עם זה שהמחיה יקרה יותר)
yet,
אם אתה מביא לי עכשיו אזרחות קנדית אני מחרבן במכנסיים ובוכה כמו תינוק בן 2 למשך חודשיים וחוזר בתשובה.