הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמרים על בשר...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני נואש, אפילו מהכסף שלי אמא שלי בחריפות מתעקשת שאני לא אוכל בשר (קניתי כמה פעמים וזה פשוט ריב אינסופי על עד כמה זה מזיק), אני לפני גיוס, ואני כבר כמה חודשים חי על עוף בחיטוב. די, נימאס. אני צריך עזרה נואשתלמצוא מאמרים, מחקרים, כל מה שאני יכול להציג ולהשתיק אותה. חייב בעברית כי אמא שלי לא יודע אנגלית...
אוף

• פותח/ת השרשור
היא פשוט הזויה
היא אומרת כל יום בשר כל יום בשר ואני כל יום אוכל עוף
איכס, פשוט זוועה

את רוצה לאכול כל יום בשר אדום? אני לא חושב שיש עם זה בעיה אבל אפשר להתפשר על לאכול את זה 3 פעמים בשבוע משהו כזה, לא?

• פותח/ת השרשור
היא חושבת שאני אחטוף התקף לב אם אני אוכל בשר
אני כרגע אוכל פעם בשבוע בשר, השאר עוף מסריח...אני כן רוצה לאכול כמה שיותר בשר, במיוחד כשאני הולך לאכול חרא במשך 3 שנים

אני כרגע אוכל פעם בשבוע בשר, השאר עוף מסריח...אני כן רוצה לאכול כמה שיותר בשר, במיוחד כשאני הולך לאכול חרא במשך 3 שנים

שאתה מתגייס ואתה יוצא הביתה בשישי תתקשר לאמא שלך כמה ימים לפני ותגיד שאתה מגיע הביתה אתה רוצה לאכול בשר, אני רוצה לראות את האמא שלא תכין לילד שלה שבא מהצבא מה שהוא רוצה.

אמא שלי גם הייתה מנקה לי את החדר לפני שהייתי מגיע, ואני אפילו לא גר בבית של ההורים 😃

למה נראה לך שאתה יכול לשכנע אותה? אם היא הייתה מעוניינת בצד המדעי ולא בדיעת הרוב היא הייתה בודקת לבד.

• פותח/ת השרשור
די לשכנע אמהות עם מאמרים על אוכל מה אתם ילדים בגנון אתה תכף חייל

אני בדרך כלל לא עושה את זה ומתעלם, נכון, אבל אני כרגע אוכל מהכסף שלי וצריך קצת להשתיק אותה (במובן הטוב) כי קשה לריב כל יום. השתקתי אותה עם ביצים וטונה

תאכל כל יום משהו אחר פעם עוף פעם בשר ותסביר שזה חשוב לגוון בכל אבות המזון ובכל סוגי המזון כי הכל ביחד משלים את כל הצרכים של הגוף
ונגמר העניין

ממליץ לך, ולה, לראות את הסרט FATHEAD.

מנסיון - לאנשים קשי קליטה(אוהבים להקשיב רק לכותרות ולדעת הכלל ולא מחקרים וכו) סרטים כאלה אכן מאד עוזרים לשנות ראיה על דברים. מצטרף להמלצה

ואני מבין ללבך ומזדהה עם תחושת הבחילה!
אין על בשר!
fuck chicken!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית