הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמרים על בשר...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני נואש, אפילו מהכסף שלי אמא שלי בחריפות מתעקשת שאני לא אוכל בשר (קניתי כמה פעמים וזה פשוט ריב אינסופי על עד כמה זה מזיק), אני לפני גיוס, ואני כבר כמה חודשים חי על עוף בחיטוב. די, נימאס. אני צריך עזרה נואשתלמצוא מאמרים, מחקרים, כל מה שאני יכול להציג ולהשתיק אותה. חייב בעברית כי אמא שלי לא יודע אנגלית...
אוף

כי תמיד מדברים על זה ששומן רווי/כולסטרול מאוד מזיק לבריאות וגורם למחלות לב וכו'
אתם בעצם אומרים שספורטאי יכול לקבל כולסטרול ללא הגבלה?
כי עד עכשיו הגבלתי את כמות הביצים (חלמון) שאני אוכל ביום בגלל כמות הכולסטרול בחלמון..

אתה יכול לאכול 4 בשקט. (זה מספר שקיים במחקרים).
לדעת רבים אחרים כולל אותי, אפשר גם יותר.

בתור אחד עם הסטוריה של מחלות לב במשפחה, אחד שעושה בדיקות דם כל חצי שנה בערך (כדי תמיד להיות עם היד על הדופק למרות שזה גם לא אינדיקציה מושלמת למה יכול לקרות) - אני אוכל בעיקר בשר אדום (קונה 10 קילו בשר ב3שבועות-חודש רק לעצמי), המון גבינ"צ, חמאה, דגים, ביצים (כולל הצהוב!) וכל סוג אחר של שומן וחלבון מהחי. משתדל להפחית בפחמימות וכמעט ולא נוגע בדברים מעובדים (וזה הדבר הכי קשה היום כי הכל עם חומרים של לך תדע מה שמו לך שם)
אני יכול להעיד על עצמי שהכל בסדר (טפו טפו טפו) ואפילו מרגיש יותר טוב מאז שהתחלתי להרגיע עם הפחמימות והשומן הצמחי ואוכל בעיקר אוכל "מהטבע" 😃

המקפיא שלי מהיום (כל גוש כזה של בשר זה חצי קילו):

קבצים מצורפים

• Image0177.jpg
    Image0177.jpg
    KB 63.4 · צפיות: 106
בתור אחד עם הסטוריה של מחלות לב במשפחה, אחד שעושה בדיקות דם כל חצי שנה בערך (כדי תמיד להיות עם היד על הדופק למרות שזה גם לא אינדיקציה מושלמת למה יכול לקרות) - אני אוכל בעיקר בשר אדום (קונה 10 קילו בשר ב3שבועות-חודש רק לעצמי), המון גבינ"צ, חמאה, דגים, ביצים (כולל הצהוב!) וכל סוג אחר של שומן וחלבון מהחי. משתדל להפחית בפחמימות וכמעט ולא נוגע בדברים מעובדים (וזה הדבר הכי קשה היום כי הכל עם חומרים של לך תדע מה שמו לך שם)
אני יכול להעיד על עצמי שהכל בסדר (טפו טפו טפו) ואפילו מרגיש יותר טוב מאז שהתחלתי להרגיע עם הפחמימות והשומן הצמחי ואוכל בעיקר אוכל "מהטבע" 😃

המקפיא שלי מהיום (כל גוש כזה של בשר זה חצי קילו):

כמה סירי קציצות אתה מרים כל שבוע חחחחח?

אני מאד מאד עצלן. פשוט לוקח גוש כזה פעם ביום יומיים זורק על המחבת זורק על זה תבלין ואוכל. לוקח פחות זמן מלשתות גלון חלב 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית