ייעוץ פיתוח שרירי חזה

Ashaman

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,

לפני כשבוע וחצי התחלתי להתאמן, האימון העיקרי היה על שרירי חזה.
התרגיל אותו אני מבצע הוא Dumbbell Press. קרי, לשבת או לשכב ולבצע חזרות של קירוב והרחקת משקולות יד (4 ק"ג), מצידי הגוף אל מעל החזה.
לאחר שבוע וחצי, נדהמתי לגלות שצדדי החזה שלי התחזקו באופן מדהים, הם נוקשים וממש מרגישים שנוצר שם שריר חזק, אך במרכז החזה אני לא מרגיש דבר.
האם יש להתמיד בתרגיל ולהמתין שהתוצאות "יזלגו" למרכז, או שמא עליי לבצע תרגילים נוספים בכדי להגיע לחזה שרירי יותר?

תודה!

למה אתה עושה פלייס ולא לחיצת חזה עם משקולות?
ואתה רוצה לשמוע משהו מצחיק? - הרבה אנשים עושים פלייס דווקא כי הם חושבים שזה עובד על ה"פס" במרכז החזה 😃

ואתה רוצה לשמוע משהו מצחיק? - הרבה אנשים עושים פלייס דווקא כי הם חושבים שזה עובד על ה"פס" במרכז החזה 😃
על מה אתה מדבר, בזמנו אמרו לי שאם רוצים לעבוד על הפס צריך לעבוד חזרות קרובות (כלומר מרוחב הכתפיים בערך עד אמצע החזה) חחחחחחח

על מה אתה מדבר, בזמנו אמרו לי שאם רוצים לעבוד על הפס צריך לעבוד חזרות קרובות (כלומר מרוחב הכתפיים בערך עד אמצע החזה) חחחחחחח

זה עובד רק אם אתה מסובב את הדאמבל כשהוא יוצר זווית של 30 מעלות עם הפטמה. זה ידוע לכולם!

• פותח/ת השרשור
מאוד משעשע 😛
בכל מקרה, לא אכפת לי על מה זה עובד, מה שאני רוצה זה שלא יווצר מצב בו אני מתאמן בצורה לא נכונה מה שיגרום לחוסר פרופורציה.
בעצם השאלה היא האם התרגיל הבודד שאני עושה מתאים לעבודה על כלל החזה או שיש לגוון בתרגילי חזה נוספים?

Dumbbell Press זה לא לחיצה עם משקולות?
זה אחלה תרגיל (בהינתן שבן אדם לוחץ 8 קילו ולכאורה לא יכול ללחוץ מוט)

Dumbbell Press זה לא לחיצה עם משקולות?
זה אחלה תרגיל (בהינתן שבן אדם לוחץ 8 קילו ולכאורה לא יכול ללחוץ מוט)
די נו, בשביל זה יש מוט נשים. (10 ק"ג)
וגם אם אין תמיד יש מוטות מקוצרים וכאלה שמגיעים ל8 ק"ג, ואם במקרה מדריכים מישהו צעיר במיוחד (או אישה די חלשה) די בטוח שמי שמסביר להם איך לעשות את זה גם יצליח להגיש להם את המוט לעת עתה 😆

לי בא פעם איזה יוסי יד 50 ואמר שהוא עושה בנץ' בשביל החזה ומקבילים בשביל הפס. LOL

האמת שבהינתן המשקל והתיאור אני לא אתפלא אם אתה צודק...
שלא לדבר על ההידהמות מהתחזקות צדדי החזה, מה שזה לא יהיה : )

האמת שבהינתן המשקל והתיאור אני לא אתפלא אם אתה צודק...
שלא לדבר על ההידהמות מהתחזקות צדדי החזה, מה שזה לא יהיה : )

האמת שזה מה שבלבל אותי, תיאור ההרחקות + המשקלים + ההרגשה בחזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית