הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי כאבים..

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אחרי הסקוואט מתחילים לי כאבים חזקים במרפק-ימין לאורך כל האימון,לאחר האימון כבר הכאב עובר..למישהו יש מושג למה ואיך? זה מציק מאוד בזמן האימון(אולי אני מחזיק צר-מידי את המוט?)

בנוסף אחרי הסקוואט יש לי כאבים חזקים בגב-תחתון וזה לא שאני עושה עם איזה משקל מדהים סה"כ 70 קילו(אני שוקל 65)

למישהו יש אולי השערות לגבי הכאבים האלו עד שאני אעלה סרטון?

תודה-רבה:victory:

לגבי במרפק: רוב הסיכויים שזה נגרם באמת מצורת האחיזה שלך, קשה יהיה לדעת בלי סרטון

גב: זוקפי עמ"ש עובדים חזק מאוד בסקווט, לכן סביר מאוד שאחרי התרגיל תרגיש כאבים שם.

משקל זה לא מדד, למתאמן אחד 70 ק"ג יכול להיות קלי קלות ולאחר קשה מאוד, צריך לדבר במושגים מוחלטים: % מ RM 1.

בכל מקרה תנסה להעלות סרטון בהקדם האפשרי
בהצלחה!!

השאלה איזה כאבים בגב תחתון?
אני מתאר לעצמי שאילו לא כאבים של שריר אלא כאבים של טכניקה לקויה או משהו כי אם זה היה של שריר אז אתה היית שמח מהכאבים האילו ולא היית מעלה את זה לפה.
זה יועיל מאוד אם תעלה סרטון אבל בכל מקרה מה שאני מציע לעשות זה להקפיד על גב ישר ושמישהו יסתכל עליך מהצד להגיד לך אם אתה שובר מקביל.

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה שאני יורד לGM כמעט בסקוואט בזמן העלייה ואני לא-יודע איך לשפר את זה...אולי לקחת חזה חזק חזק קדימה??

לגבי המרפק אני אנסה להחזיק רחב יותר[=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית