הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה עם התוכנית AB

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
בגלל שכבר ציינתי שאני לא יכול להתקדם עוד משקל בסקוואט אין טעם לעשות SS. מה שכן אני יכול לעשות זה לבזבז קצת כוח שאני לא אמור לבזבז ולעשות את הסקוואט בכל זאת, על משקל קצת יותר נמוך מהמשקל שיא עד שאני אעבור מכון עם כלוב ויתחיל מחדש.

בכל מקרה, התוכנית נראת ככה:

A: סקוואט 5X3
בנצ' 8X3
פרפר דאמבלים 8X3
כפיפת מרפקים 8X3

B:
דדליפט 5X3
בנט אובר/מתח 8X3
פרס 8X3
יד אחורית איזה תרגיל אחד.. 8X3

בקיצר אני בן אדם עצלן והתרגלתי כבר למתכונת של הSS שבה מתאמנים 3 פעמים בשבוע.. ובAB ממוצעת זה 4 פעמים בשבוע.

אז קודם כל, התוכנית מן הסתם היא לא של כוח אלא של היפרטרופיה של השריר. זה למה אני עושה 8X3, ומן הסתם בדדליפט וסקוואט אין טעם לעשות 8 חזרות כי אלו תרגילים שהאפקט שלהם איכותי רק במשקלי עבודה גבוהים.

עכשיו אם אני אלך לפי המתכונת של SS יצא לי שבוע יצא לי סקוואט 1 ושבוע שני 2 סקוואטים, וזה לא דבר טוב.
מישהו יכול לסדר לי את התוכנית ככה שהיא תיהיה טובה יותר? 👑

שאני חושב על זה, אפשר פשוט להכניס את הסקוואט לB ולהוריד תדדליפט ל5X1 כמו בתוכנית המקור. התוכנית תעלה לאט לאט במשקלי העבודה ולא בצורה אקטיבית כמו בSS. מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ממש עזר לי האמת חח. ראיתי שם לג פרס, וישר סגרתי.. :X
לפי מה שכתוב שם אני יכול לעשות FBW שזה לעבוד על כל הגוף, אבל אם אני יעשה ככה האימון יגמר אחרי 5 שעות.. ככה שצריך לעשות AB עם 3 פעמים בשבוע, מה שלא היה כתוב שם.

• פותח/ת השרשור
אם אתה 20 סטים לכל שריר אז הוא יקח 5 שעות אבל אם תעבוד בצורה נכונה אז הוא יקח שעה +-
חח ברור, אם אני יעשה סקוואט ישר מהמשקל עבודה ובנצ' ופרס ודדליפט הכל ישר מהמשקל עבודה אני יסיים את האימון תוך 20 דק. השאלה זה אם אני ישאר חי אחרי האימון 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית