נק' מוניטין:
675
- 784
- 1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם להיות לשניה רציני, אז לדעתי אין חוקיים כתובים לדת, אני מאמין שיש כוח עליון(אלוהים), אבל כל החוקים שהאלה שכתובים בתנך, לשמור כשרות וכל זה, זה בולשיט, לדעתי בסופו של דבר אתה נשפט על המעשים שלך, אם אתה בנאדם טוב או לא בסופו של דבר....
יותר מזה, לדעתי הדוסים פה בארץ הם הדבר הכי פרימיטיבי שקיים על פני הפלנטה הזאת(טוב האמת שהם בתחרות עם הערבים המוסלמים), סתם דוגמאות: מנהג התרנגול כפרות, זה פשוט בושה איך שהם מתעללים בהם, צריך פעם אחת לקשור ככה דוס ולעניף אותו באוויר.
וגם אני אספר פה עוד מקרה שאני אישית שמעתי עליו בזמן שהייתי ברמבם, ילד בן 10 נפל מקומה חמישית ואמא שלו לא הסכימה שאמבולנס יתן לו טיפול רפואי לפני שהרב יתן לה אישור... יש מלא סיפורים, דוסים=בורים פרימיטיבים וזה בכלל לא נתון לוויכוח, יש להם שכל של בוטן, הם אנשים טיפשים במקרה הטוב, וגנבים, רמאים מלוכלכים במקרה הרע... ואני לא שונא את הדת היהודית, בשבילי הם לא מייצגים בכלל את הדת...
מצטער, אין בשום מקום בעולם חבורה כל כך הרבה אנשים(ביחס לאוכלוסיה), של בטלנים, שלא עושים כלום חוץ מלשאוב כסף למדינה שבעצם כל אחד פה משלם... ובנוסף להיותם בטלנים שהם סתם תופסים מקום וחמצן הם כל הדברים שציינתי למעלה(פרימיטיבים, טיפשים ובורים), ככה זה...
הא ובניגוד להרבה מדינות מתקדמות בעולם, אף מדינה לא סובבת סביב הדת שלה, ונותנת לפנאטים דתיים לנהל תמדינה, פה הארץ מסתובבת ומתנהלת יותר מדי סביב הדת, בגלל זה אנחנו נראים ככה...