הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דחוף עזרה בבקשה , ירידה בהורמון הגברי

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכלום ,
אני לאחר סייקל של חודשיים וחצי , את הסייקל סיימתי לפני חודשיים בערך , עשיתי גם טסט וגם וינסטרול, ובנוסף השתמשתי בקלן. התחלתי פוסט סייקל והפסקתי אותי בסוף הסייקל לא עשיתי אותו כמו שצריך
חיכתי חודשיים לאחר הסייקל ועשיתי בדיקות דם בשבוע שעבר, בדיקה לכבד ולהורמון הגברי
הגברי , לאחר שדברתי עם רופאת המשפחה שלי, היא עדכנה אותי שהכבד בסדר גמור ואין בעיה וההורמון הגברי נמוך מאוד , לפי מה שהיא הסבירה לי זה צריך להיות במספרים משהו כמו 9-30 הסטנדרט משהו כזה ולי יש 4 למי שמבין , אני לא הכי מבין בזה, היא הפנתה אותי לאורלוג לבדיקה

בבקשה עזרו לי, מה עלי לעשות , והאם זה נורמאלי שזה ככה לאחר חודשיים , האם זה מסוכן לעתיד , אני לחוץ מאו דמהעניין הזה , אני בגיל 31.
מה כדאי לעשות ? חשוב לי לציין שאין לי בעיה בתיפקוד המיני בכלל ,
בבקשה בבקשה תתתנו לי כיוון מה לעשות , ולא לרדת עלי סתם !! האם אורולוג יכול לעזור או שצריך לפנות לרופא אחר ?

תודה מחכה לתשובה בהקדם !!

זו שאלה שכבר חוזרת בפורום, תלמד לעשות סייקל כמו שצריך, כרגע זה מאוחר מדיי, זה הורמונים!. מה אתה חושב שלשים פס על PCT וכוריגון זה חכם?
האורולוג לא יכול לעזור לך יותר מדי, כל מה שהוא יגיד לך שזה טעות שעשית בכלל סייקל סטרואידים והמקס' שהוא יכול לתת לך זה זריקות טסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התשובה , אני מבין וזה נכון , אבל בכל זאת קצת רגישות תעזור פה ,
המצב שלי לדעתך נפוץ, מוכר ? זה מתאזן מתי שהוא ? יש טיפול תרופתי ? או שדיי אני גמור אין מצב לתקן וזהווו???????? הוא שיש פה בעייה יותר גדולה ? בבקשה קצת יותר אנושיות , אני גם ככה לחוץ מכל זה
וזה אני שואל אותך מתוך הבנה שאתה מבין את הנושא. ושוב תודה רבה ( בבקשה לא לרדת עלי יותר מדיי, אתם צודקים)

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:13 ----------

תעזורו זה מלחיץ !!!!!!!!!!

נערך לאחרונה:
תשמע את מה שהאורולוג יגיד לך, בד"כ נותנים מנוחה ועם הזמן הגוף מתאושש, אבל זה יכול לקחת לפחות כמה חודשים.

איך אפשר להשיג בקלות בדיקות דם לטסט'?
אני מאמין שלא הרבה הולכים לרופא ואומרים: אני מתחיל סייקל- אני צריך בדיקות.

אחי קודם כל רילקס , לחץ לא תורם לכלום
דבר שני הייתי במצב שלך בדיוק לפני כמה שבועות פשוט תעשה כל שבועיים בדיקה ותראה שזה חוזר לנורמל
אני הרגשתי את זה טוב מאוד בחשק המיני.
פעם הבאה תעשה pct כמו שכתוב.
אני עשיתי רק בסוף הסייקל כמו בפרוטוקול הישן לקח לזה חודשיים להתאזן אז אולי אצלך יקח קצת יותר

---------- התגובה התווספה ב 19:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:42 ----------

זו בדיקה די פשוטה אין בעיה לבקש מהרופא

לא ממש שאל הרבה שאלות אמרתי לו שאני מזריק טסטוסטרון ורוצה לבדוק את הרמה שלו הפנה אותי לאחות לבדיקת דם תוך 4 ימים תשובה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה , אני אעדכן אחרי הבדיקה אצל הרופא , נקווה לטוב
ושוב תודה לכולם

אפשר טיפה יותר פרטים לגב הבדיקה שעשית? מה בדיוק נמוך? טסטוסטרון כללי חופשי או פעיל? האם מה שנמוך אלו רמות LH או FSH? אני יכול להגיד לך שגם עם אתה עושה PCT כמו שצריך ורמות הטסט נורמליות עדייו יכולות להיות בעיות בלבידו. אני חוויתי את זה כמה פעמים. עם אין לך בעיה בחשק המיני מה בדיוק התופעות לוואי שאתה סובל מהם? הםא זה עייפות אולי טיפה דיכאון? תן טיפה יותר פרטים. בכלליות אני לא חושב שאורולוג יוכל לעזור יותר מדי אולי אנדוקרינולוג יהיה יותר מתאים. בגדול אחי זה יכול לקחת כמה חודשים להתאושש כמו שצריך במידה ולא עשית PCT כמו שצריך

שמע גבר.
לא עושים בדיוק דם אחרי חודשים של סייקל.

וזה לא קשור לכולם אין חוקים פה אתה לוקח ס'ד? הטסט הטבעי מפסיק לעבוד
יש אנשים לוקח להם 4 חודשים המצב הנורמלי חוזר יש אנשים 6 חודשים ויש אנשים 8 חודשים
תעשה בדיוק דם עוד חצי שנה אתה תיראי עליה של רמות הטסט .
אתה לא צריך לכלום לא רופא .ולא טסט !

אין לך מה לפחד

שמע גבר.
לא עושים בדיוק דם אחרי חודשים של סייקל.

וזה לא קשור לכולם אין חוקים פה אתה לוקח ס'ד? הטסט הטבעי מפסיק לעבוד
יש אנשים לוקח להם 4 חודשים המצב הנורמלי חוזר יש אנשים 6 חודשים ויש אנשים 8 חודשים
תעשה בדיוק דם עוד חצי שנה אתה תיראי עליה של רמות הטסט .
אתה לא צריך לכלום לא רופא .ולא טסט !

אין לך מה לפחד

זה לא נכון עם עושים PCT כמו שצריך. ולמה שהבן אדם יסתובב חודשים עם טסט נמוך זה לא כיף ולא בריא. עם טיפול נכון בהחלט אפשר לשנות את המצב.

זה לא נכון עם עושים PCT כמו שצריך. ולמה שהבן אדם יסתובב חודשים עם טסט נמוך זה לא כיף ולא בריא. עם טיפול נכון בהחלט אפשר לשנות את המצב.

PCT עוזר אבל אין מה לעשות שאתה מסיים את הPCT אתה תרגיש עוד פעם את הירידה
לא חזקה אבל מרגשים לגוף לוקח זמן .

בזה אני מסכים. ברור שתהיה נפילה אתה לא יכול מלעבור מכמות כזאת של טסט ולהפסיק פתאום בלי נפילה. אבל בהחלט אפשר לצמצם את הזמן הזה. ואם לאחר חודשיים שלוש עדיין מרגישים לא משהו אז בהחלט ללכת לטיפול

בזה אני מסכים. ברור שתהיה נפילה אתה לא יכול מלעבור מכמות כזאת של טסט ולהפסיק פתאום בלי נפילה. אבל בהחלט אפשר לצמצם את הזמן הזה. ואם לאחר חודשיים שלוש עדיין מרגישים לא משהו אז בהחלט ללכת לטיפול

אם עבר חודשים אחרי הסייקל ובא לך לעשות ביד כל יום זה אומר שמצב משתפר חחח

כן בטח אחרי חודשים צריך להרגיש טוב אבל בבדיוק דם לוקח זמן

• פותח/ת השרשור
לפני הכל , תודה לכולם על התשובות והכיוונים שאתם נותנים לי פה , הרגעתם אותי קצת

לגבי השאלה ששאלת אותי בעניין הטסט מה נמוך , כללי חופשי או פעיל אז אני לא יודע בדיוק לא נכנסתי לזה עם הרופא משפחה , וגם לא נראה לי שהוא כזה מבין חחחח....

חשק מיני יש לי ולא חסר , לגבי תופעות מסוייימות , אני לא מרגיש משהו מוזר , אולי קצת דיכאון אבל זה יותר בגלל במצב באישי שלי והוא לא הכי טוב .

שאר הדברים הם בסדר , אם יש משהו שאני צריך להשים לב אליו יותר אז תגידו לי
ושוב ממש תודה לכולם פה

לפי מה שאתה מתאר אתה לא סובל מתופעות של חוסר בהורמונים אבל אי אפשר לדעת בלי שתפרסם את הבדיקות שלך. תן לזה זמן וזה אמור להסתדר. אם בא לך להעלות את הבדיקות שלך כדי שנוכל לתת לך ייעוץ טוב יותר אז בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית