הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל

מצב
השרשור נעול

Serial_kIller

משתמש מתחיל
220
13
נק' מוניטין:
230
220
13
שלום לכולם ,

מישהו ניסה (נראה לי) לחרטט אותי, ואמר שבישול של שיבולת השועל בחלב פוגעת בעכים התזונתיים של השיבולת .. היש דברים בגו ?

תודה

אחי אני חושב שלא בילבלו שלך במוח כי שיבולת שועל אחרי בישול מאבדת את הערכים שלה

• פותח/ת השרשור
אוקיי. אילו ערכים וכמה ?

ואיך אתם אוכלים את השיבולת ?

אגב שיבולת, משנה באיזה גרסה אוכלים את זה, קוואקר או רגיל?

מה שאני עושה זה ככה:
שם שיבולת שועל (עדיף גרוסה דק) בקערה עם צימוקים, פייבר 1 (משלים לי את הסיבים בתפריט), מערבב עם יוגורט הזה בטעם תות של דנונה ואז בסוף חותך על כל העסק בננה בפרוסות...
על הבוקר זה יוצא דליקטז!

הערכים אינם נפגעים עקב הבישול.
השאלה הנשאלת היא, למה לאכול את הגועל נפש הזה מלכתחילה?

פחמימה איכותית 🤡
סתם, האמת שאני גם לא מבין.
זה ממש מגעיל ואין בזה שום דבר מיוחד.

נערך לאחרונה:
אני דווקא אוהב את זה מאוד!
תנסו את ה"מתכון" שהעלתי לשיבולת שועל ותראו איך יהיה בא לכם עוד 😃
אגב לעצלנים שבינינו... זה לוקח מספר דקות להכין את זה

מקור פחמימה קל להכנה.
יש הצעות איך לשלב את זה עם השייק חלבון 😃 ?(בטעם תות)

מקור פחמימה קל להכנה.
יש הצעות איך לשלב את זה עם השייק חלבון 😃 ?(בטעם תות)

האמת שאני שילבתי את זה עם שייק חלבון בטעם תות...
אתה עושה את זה עם חלב ומוסיף פייבר 1 ומערבב עם הש"ש וזה יוצא נחמד.. אבל רק נחמד לא יותר מזה.
מה שרשמתי לפני זה יוצא אפילו טעים!

הכי פשוט לדעתי וגם הכי טעים (אבל לא יוצא לי לעשות את זה הרבה כי אין לי כל כך זמן בבוקר אז אני פשוט שם קורנפלקס עם ליטר חלב ועף לבצפר)
שיבולת שועל, קינמון, חלב, סוכר, סירופ שוקולד\מייפל ולמיקרו וכמובן בסוף לערבב יוצא ממש טעים

הכי פשוט לדעתי וגם הכי טעים (אבל לא יוצא לי לעשות את זה הרבה כי אין לי כל כך זמן בבוקר אז אני פשוט שם קורנפלקס עם ליטר חלב ועף לבצפר)
שיבולת שועל, קינמון, חלב, סוכר, סירופ שוקולד\מייפל ולמיקרו וכמובן בסוף לערבב יוצא ממש טעים

זה פשוט מגעיל, שים סולת במקום ותבין מה זה דייסה טעימה (יוצא פי 1029402 יותר טעים)

יש מצב אף פעם לא ניסיתי עם סולת
אבל תנסה מה שאמרתי לך זה ממש טעים, ואת הסירוף שוקולד\מייפל שמים בסוף אחרי שזה יצא מהמיקרו..

אתה מדבר אליי?
אם כן אתה אמור לשים את כל המרכיבים חוץ מהסירופ מייפל\שוקולד ולחמם במיקרו ואז יוצאת דייסה חמה
אני מת על זה

אין לנו מיקור פה :D
אנסה לחמם את החלב עם השיבולת שועל ואז להוסיף את החלבון! עדכונים בהמשך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית