הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בקשר לחד"כ

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
טוב אז ככה. אני עכשיו בערך חודש ומשהו עושה SS אולי קצת יותר . והמשקלים לא בשמים
סקוואט 100 דדליפט 120 , ( שיאים) אני בן 15.

עכשיו דבר ראשון אין אצלנו כלוב ככה שהסקוואט לא בטיחותי וקרו פאשלות כבר .
בקיצור עד עכשיו תמיד העירו לי ולחבר ולא ייחסנו לזה רצינות .
והיום מדריכה בחדכ התקשרה לאמא שלי הפחידה אותה אמרה שאנחנו ממציאים דברים מהאינטרנט ושהיא לא רוצה לראות אותי יותר עושה סקוואט וכאלו .
עכשיו זה ידוע שאני צודק אני מסביר להם שזה LB וזה המקום של המוט ועוד חבר שמתאמן והוא גם כן בפורום בדק ואמר לי שאני עושה אחלה .. יש לי קצת נטייה לעלות ב GM אבל לא משהו שאי אפשר לתקן. בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות אמרו שיוציאו אותי פעם הבאה ואמא שלי אמרה שהיא תבטל את המנוי אם היא תקבל עוד טלפון. קרה פה למישהו ? למישהו יש עצות?

תראה מתי היא שם ותתאים את האימונים שלך כשהיא לא נמצאת..
עם כאלה מדריכים אין לך עם מי לדבר

איך אתה עושה סקוואט אם אין כלוב?
ומה הכוונה בפאשלות?

תראה, זה שבא לך לעשות סקוואט זה נהדר, אבל אם קורות לך פאשלות כי אתה מאלתר מה לעשות עם המוט כי אין כלוב, החדר כושר לא צריך לסבול מזה אם יקרה לך משהו.

• פותח/ת השרשור
יש לי איתם שיחה מחר נראה מה יהיה נקווה לטוב .
יש לנו ראק של הבנץ גבווהה שאפשר להוציא את המוט ממנו אני הולך אחורה עד שאין ספה כבר ועושה.
פאשלות זאת אומרת שהתיישבתי יעני שהתחת נגע בתאומים ולא הצלחתי לעלות אבל שמרו עליי והורידו את המוט מהר אנחנו שומרים על הביטחון . אבל זה לא נראה ככה לאנשים פה הם אומרים
שאני ממצייא תרגילים ומושגים .

קודם כל ממליץ לך לעבוד באמת על הטכניקה ולהגיע לביצוע כמה שיותר טוב,דבר שני תבהיר למאמנת הזאתי את התכלית של התרגיל ותסתום לה את הפה,תנסה לדבר עם מנהל המכון,אולי תערב עוד מתאמנים רציניים שעושים להם בעיות

יש לי איתם שיחה מחר נראה מה יהיה נקווה לטוב .
יש לנו ראק של הבנץ גבווהה שאפשר להוציא את המוט ממנו אני הולך אחורה עד שאין ספה כבר ועושה.
.
חבר, אני חייב להגיד לך שלעשות הליכות כאלה אחורה זה מאד מסוכן. ואני היתי ממליץ לך לחשוב על זה יותר. אם אתה תיפול, אתה יכול :א. להפצע ב. באמת לרסק למישהו את הרגליים.

אתה בבעיה , אבל זה עדיף על הפציעות.
תראה האם אתה יכול לגשת לראק מהצד השני ולעשות משהו כמו פרונט סקווט.
תהיה הבריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית