הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS וכושר קרבי

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
נכון להיום אני עושה SS והכל הולך פיקס.
עכשיו הבעיה מתחילה מכיוון שאני רוצה להתחיל להתאמן ליום סיירות ולגיבושים, שזה גם ככה די מאוחר ואפילו שאני לא מתחיל מכלום יש על מה לעבוד.

עכשיו השאלה היא - איך הייתם ממליצים לשלב את האימונים בחדר כושר
(שנראה לי הכי הגיוני להמשיך בSS)
עם אימונים אירובים (בעקרון ריצות, ואם יש לכם המלצה לתוכנית אני אשמח מאוד)

עם תזונה אין לי בעיה אני יודע לעלות את הקלוריות בהתאם וממקורות טובים. אלא אם במצב כזה מולטי הופך לקריטי, בכל מקרה זה לא הקייס פה, הבעיה היא איך יראה הלו"ז אימונים.
כמה פעמים אירובי וכו'.
תודה

אתה יכול להכניס אימונים אירוביים בימי מנוחה, אבל תקח בחשבון שאם האימונים האלה יהיו עצימים מידי זה יפריע לך להתאוששות ויפגע לך בהתקדמות במשקלים בתוכנית כוח.

3אימונים בשבוע-
-אימון במתכונת של כח אבל בלי התקדמות כמעט רק שאתה מרגיש שקל וסיכוי לא משהו שזה יקרה + ריצה ארוכה קצב קל אפילו קל מאוד
-מתח, מקבילים,שכיבות סמיכה ובטן + 3-10 ספרינטים של 400-500 מטר 1-2 מנוחה בין ריצה לריצה
-מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה ובטן + ריצה במרחק של הריצות של האימון הקודם בקצב בינוני (כלומר אם באימון הקודם במצטבר רצתה 3.5 ק"מ אז גם עכשיו 3.5 ק"מ רק שהפעם זה רצוף)
ואם הזמן אתה תעלה דרכת קושי של האימונים ותמדוד זמנים זה חשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית