הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימון AB חדשה.

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
ABXABXX
A:חזה+כתפיים+טרייסיפ
B: גב+רגליים+ביסייפ
בטן פעמיים בשבוע 6סטים.

חזה:
בנץ פרס שטוח 4X8,8,6,6
לחיצת חזה (דאמבלים) שיפוע חיובי 3X8
קרוס אובר 3X12

כתפיים:
הנפת כתף לצדדים 2X8+דרופ סט 10
מילטרי פרס 3X12

טרייסיפ:
מקבילים: 8X3
פולי עליון 3X12
(באימון A2 אני במקום הפולי יעשה אחיזה צרה 3X12)

רגליים:
סקוואט בסמית משין 4X8 (באימון B2 אני יעשה לאנג'ים 4X8)
פשיטה 3X12 (באימון B2 אני יעשה כפיפה 3X12)
לחיצה 3X10,8,6

גב:
מסור 3X12
TBAR במכונה 3X8
פולי עליון (אני יעבור עם הזמן למתח) 3X6

ביסיפ:
פרינצ'ר 3X12
כפיפת מרפק יד יד בעמידה 3X8 (באימון B2 אני יעשה פטישים 3X8)

אשמח לביקרות והצעות לשיפור

תוכנית נחמדה רק הייתי שם את המיליטרי לפני ההנפות לצדדים ואת הפשיטה מחליף בכפיפה.
אהה וכן, עוד הערה קטנה, ממש ממש קטנה:
סקוואט חופשי!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
חחח תודה רבה אחי,לא עדיף לעשות את הפשיטה יחד עם סקוואט ואת הכפיפה יחד עם הלאנג'ים?
ובנוגע לסקוואט חופשי-עוד שבועיים אני מחליף,מילה שלי 😃 פשוט טכניקה זועתית יש לי והגב התחתון שלי קצת חשוב לי חח 😛

חחח תודה רבה אחי,לא עדיף לעשות את הפשיטה יחד עם סקוואט ואת הכפיפה יחד עם הלאנג'ים?
ובנוגע לסקוואט חופשי-עוד שבועיים אני מחליף,מילה שלי 😃 פשוט טכניקה זועתית יש לי והגב התחתון שלי קצת חשוב לי חח 😛
לא, יש לך גם לחיצה, גם לאנג'ים וגם סקוואט בסמית שהם כולם תרגילים שמתמקדים בעיקר בקוואדס. אתה צריך את הפשיטה בכל האימונים. האמת שלא חשבתי על זה בהודעה הקודמת, אבל אתה יכול לעשות גם סטיף לג דדליפט.
תזכור את המילה שלך! חח

• פותח/ת השרשור
לא, יש לך גם לחיצה, גם לאנג'ים וגם סקוואט בסמית שהם כולם תרגילים שמתמקדים בעיקר בקוואדס. אתה צריך את הפשיטה בכל האימונים. האמת שלא חשבתי על זה בהודעה הקודמת, אבל אתה יכול לעשות גם סטיף לג דדליפט.
תזכור את המילה שלך! חח
תגיד אחי,אני יכול לשאול אותך שאלה מטומטמת? (אפילו בעיני היא מטומטמת חח) פשוט יש לי קצת ספק שאני רוצה להוריד..

• פותח/ת השרשור
אוקי חח,דובר לא מעט פעמים שבדדליפט בביצוע שגוי (אני בטוח שבזמן למידת הטכניקה אני יבצע את התרגיל קצת שגוי כמה פעמים) עלול להיגרם נזק לעמוד השדרה,זה יכול לפגוע לי בקצב של הגדילה (בגובה) כי אני מאוד רוצה ליגבוה עוד...ואני כולה בן 15..אני יודע שאין קשר בין הרמת משקולות לגובה,אבל נראה לי שיש קשר בין עמוד השדרה לגובה..

אוקי חח,דובר לא מעט פעמים שבדדליפט בביצוע שגוי (אני בטוח שבזמן למידת הטכניקה אני יבצע את התרגיל קצת שגוי כמה פעמים) עלול להיגרם נזק לעמוד השדרה,זה יכול לפגוע לי בקצב של הגדילה (בגובה) כי אני מאוד רוצה ליגבוה עוד...ואני כולה בן 15..אני יודע שאין קשר בין הרמת משקולות לגובה,אבל נראה לי שיש קשר בין עמוד השדרה לגובה..
צודק, אין קשר... זה יכול להוביל לפציעה, אבל לא לפגיעה בגביהה.
בזמן למידת הטכניקה אתה לא מעמיס משקלים גבוהים מדי על עמוד השדרה ככה שנראה לי שלא תיגרם פציעה בכל מקרה...

• פותח/ת השרשור
אוף איזה באסה 😣 עשיתי היום אימון ושוב זה קרה,הבייסיפ התעייף מאוד מאימון גב ובקושי סגרתי אימון בייסיפ :( אבל אם אתם אומרים ש AB זה הכי טוב..נקווה שאתם צודקים 😵‍💫🥊 הכל הלך חלק כל החזרות כל הסטים חוץ מכמה דברים
בסקוואט פספסתי סט אחד
חיכיתי יותר מדי זמן בין הפולי למסור ובין המסור ל TBAR
והאימון בייסיפ שלי נדפק לגמרי..הייתי חלש בגלל אימון הגב...

• פותח/ת השרשור
ברור שאני לא מתבכיין ואני ימשיך להתאמן אם אנשים שמבינים ענין כמו קולד פייר (למרות שהוא מתנשא קצת) וכמו אנימל (כפרה עליו) בסגנון AB אני אמשיך עם התכנית הזו עד אפריל ואז יחטב קצת ואז ביולי יעשה את לייל ..

אף אחד פה לא מתנשא
ואם התגובות לפעמים נראות ככה זה בגלל שאנשים שואלים שאלה, מקבלים תשובה וממשיכים להתווכח

• פותח/ת השרשור
אף אחד פה לא מתנשא
ואם התגובות לפעמים נראות ככה זה בגלל שאנשים שואלים שאלה, מקבלים תשובה וממשיכים להתווכח
אפילו משה כתב בחוקים,שאם יש שאלה מטומטמת אז אפשר לענות כמו שצריך.
אני מודה שיש לו ידע רב במקום לרדת לגובה העינים ולדבר הוא נועל...

• פותח/ת השרשור
ד''א קולד פייר הכל ברוח טובה כן? אני מאוד מודה לך,לרישוס,לאנימל,ועוד כמה ששיכנעתם אותי לעשות AB ולצאת מהקופסא

אחי, עזוב אותך, זה באמת שטויות, העיקר שעבדת חזק את תרגילי הגב.
ורישוס, סחתיין על המשפט! רק כמה שגיאות כתיב...
יש לי עוד משהו להוסיף על התוכנית שלך:
הייתי מוריד את הסטים לקדמית ואחורית ו2-3, כלומר רק תרגיל אחד. אני יודע שזה ישמע לך מעט, אבל תחשוב שהיד קדמית עובדת ממש חזק ושהאחורית בכתפיים ובחזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית