הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מונו

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
היי​
רציתי לשאול, לגבי התוסף תזונה קריאטין מונו להגברת הכח והעלאת מסת שריר..
כמישהי שעשתה דיאטה קיצונית עד לפני כמה חודשים, אבל כרגע עם תוכנית אימונים במכון כושר ועם תפריט תזונה מתאים לתכנית אימונים..

האם אני אוכל לצרוך בנוסף את הכדור הזה?
יש לי טיפה קושי בכח ו11 מישקל בישבילי במכון כושר זה קשה (עד מאוד)
אבל לרוב אני עושה את הסטים עם המישקל הזה (כמובן עם מדריך)

יש לציין שאני בת 18 עם משקל 45 וגובה 1.50
אודה לתשובה בתודה, יעל.

קודם כל למה את בטוחה שהתזונה שלך נכונה כדי לעלות במסת שריר ? (עובדת עם תזונאי ? אם כן איזה)
דבר שני קריאטין מונו בהחלט יכול לתרום לך הרבה, תרבי לשתות הרבה מים

כמובן שאת יכולה לקחת קריאטין, וממליץ בצורת אבקה ולא כדור.
לגבי הכוח זה נורא אינדבידואלי, על 30% מהאוכלוסיה קריאטין לא משפיע אי אפשר לדעת אם את חלק מכך או לא עד שלא תנסי.
צריכה לקחת בחשבון שהמשקל שלך יעלה במספר קליגורמים וגם הפנים ויכול להיות שמקומות אחרים בגוף יראו קצת יותר "נוזליים", כי קריאטין בעצם סופח נוזלים וזו המטרה שלו לכן אם את כבר יודעת מעכשיו שלא תוכלי להתמודד עם ה"נטל", אז לא מומלץ לקחת (אצל נשים זה אף בולט יותר מגברים למרות שלא חסר וזה גם תלוי המון בגנטיקה של הבן אדם).

כמובן שאת יכולה לקחת קריאטין, וממליץ בצורת אבקה ולא כדור.
לגבי הכוח זה נורא אינדבידואלי, על 30% מהאוכלוסיה קריאטין לא משפיע אי אפשר לדעת אם את חלק מכך או לא עד שלא תנסי.
צריכה לקחת בחשבון שהמשקל שלך יעלה במספר קליגורמים וגם הפנים ויכול להיות שמקומות אחרים בגוף יראו קצת יותר "נוזליים", כי קריאטין בעצם סופח נוזלים וזו המטרה שלו לכן אם את כבר יודעת מעכשיו שלא תוכלי להתמודד עם ה"נטל", אז לא מומלץ לקחת (אצל נשים זה אף בולט יותר מגברים למרות שלא חסר וזה גם תלוי המון בגנטיקה של הבן אדם).

אני נדפקתי ב30% האלה 😣😣

• פותח/ת השרשור
אני כרגע עם דיאטנית קלינית רגילה ורוצה בימים הקרובים לקבוע עם דיאטן ספורט מומחה

אם כך לגבי הקריאטין, זה נישמע טיפה "מפחיד" במחינת המראה שיראה עם לקיחת הכדור ואם כ"כ רואים הבדל משמעותי ולא אסטטתי אז באמת אולי אני אוותר על זה..

אבל בכל מיקרה השאלה היא אם אני יפסיק לצרוך אותו לאחר כמה חודשים שבהם עליתי יותר בכח
האם אני עוד פעם ירד בכח או שאני ישאר באתו כח?

אם אני ישאר באותו כח זה יהיה מעולה, אבל אם אני ירד לכח שהתחלתי איתו, זה לא שווה את צריכת הכדור..

תודה על התשובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית