הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לקחת לבית ספר לאכול

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני עד עכשיו הייתי לוקח פיתות עם חביתה או גבינה בד"כ 3 פיתות.
אני יכול לסיים בשעה 3 ועשרה, 2 וחצי, 1 וחצי, 20 ל1.
סתם למשל יש יומיים או שוש שאני מסיים ב 3 ועשרה אז לקחתי 3 פיתות וניראה לי שפיתה זה לא ממש מספיק.
להתחיל לקחת אוכל? כאילו אורז וזה בקופסאות?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שאני חושב שפיתות זה לא מספיק לי כדי לעלות במשקל ואם כדאי לקחת אוכל כמו אורז וכו'
הפיתות מתחלקות בין ההפסקות

התכוונתי שאני חושב שפיתות זה לא מספיק לי כדי לעלות במשקל ואם כדאי לקחת אוכל כמו אורז וכו'
הפיתות מתחלקות בין ההפסקות
תסתכל על התפריט במצב יומי, תחשב כמה קלוריות אתה אוכל ביום ותראה אם זה מסתדר לך, אתה יכול לאכול יותר בבוקר או אחרי ביה"ס/בערב אם לא מסתדר לך לאכול בביה"ס, אין צורך לסחוב קופסאות אורז ועוף ולהראות פריק ומוזר.

מספיק בהחלט רק ה3 פיתות זה 900 קלוריות,עם מה שתכניס בפנים זה יכל להגיע ל1500 קלוריות+.
בהחלט מספיק,בתאבון.

אתה מדבר על פיתות שמוכרים במאפיות או הארוזות(הלא טעימות אגב)?
פיתה שקוניפ במאפיה(הדקה והקטנה) מכילה פחות מ-100 גרם קמח.

תאכל כמה שאתה רוצה בזמן בצפר, זה לא משנה באמת כמה תאכל, הכמות היומית היא מה שצריך לישמור עליה..
אפשרי גם לא לאכול בכלל

מספיק שאתה משלב פרי אחרי כל פיתה אתה כבר מקבל כמה עוד כמות של קלוריות לתפריט.
הכל שאלה גם מה אתה שם בפיתה 😃 תשלב ירקות עם משהו שאתה יכול למרוח( טחינה,חומוס-אני אישית מאד אוהב), אם חשוב לך להגיע לכמות קלוריות גבוהה אז שאתה דופק פיתה לפחות תשתדל לשים בה דברים איכותיים ולא סתם חתיכת גבינה צהובה.

רוצה תוצאות ?

תזונה מעל הכול!

אין ממש חשיבות בלשמור על תזונה מדוייקת בלימודים, מדובר בכמה שעות וזה פשוט לא קריטי..
אלא אם כן הוא מתאמן אחרי הלימודים והוא צריך קצת אנרגיה

אבל יפה על הארוחה לבצפר..חוסך כסף מליקנות כל פעם בקיוסק

אין ממש חשיבות בלשמור על תזונה מדוייקת בלימודים, מדובר בכמה שעות וזה פשוט לא קריטי..
אלא אם כן הוא מתאמן אחרי הלימודים והוא צריך קצת אנרגיה

אבל יפה על הארוחה לבצפר..חוסך כסף מליקנות כל פעם בקיוסק
"אין ממש חשיבות בלשמור על תזונה"
אאין דבר כזה!! כול היום כול יום חייב לשמור על תזונה אם אתה באמת רציני
ולא להשלים קלוריות בלילה אם אוריו וחלב ואז להפוך בטטה

ברור אחיייי! כי חלב מנפח ואוראו הופך אותך לבטטה. ועוד בלילה?? בכלל אתה תקום 100 קילו שומן!!!😆😆😆😆😆

זה נראה כל כך מצחיק כל האלה שהולכים עם קופסאות אוכל וקוטג ואבוקדו לכל מקום. ואוכלים כל שעתיים.. כאילו עוד 10 דקות השריר שלהם מתפרק. מה נראה לכם הייתם עושים בטבע? בטבע האריות שחיפים? לפי מה שאני יודע הם אוכלים פעם בכמה ימים עד שבועיים!!!

@ taldaniel: תאכל באיזה זמן שאתה רוצה האפקט הוא מזערי עד כדי לא קיים. אתה יכול להעביר את כל הבי"ס ללא אוכל וזה לא יפריע לגדול. פשוט תדאג שה bottom line של היום שלך מבחינת קלוריות וחלבון וכו יהיה בסדר וזהו. אל תתעסק באוכל ברמה כזאת כי זה כבר אובססיה. ואם כבר אובססיה אז עדיף על דברים אחרים (בנות או מה שעושה לך את זה). וזה מאחד שהיה אובססיבי לאוכל במשך שנים עד שהבין שהכל שטויות.

אין באמת צורך לשמור על התזונה בקפדניות בכל היום..במיוחד במסגרת לימודית שזה כולה כמה שעות
ולא אני לא מדבר על השלמת קלוריות ע"י עוגיות וכו', פשוט לאכול אוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית