הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לקחת לבית ספר לאכול

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני עד עכשיו הייתי לוקח פיתות עם חביתה או גבינה בד"כ 3 פיתות.
אני יכול לסיים בשעה 3 ועשרה, 2 וחצי, 1 וחצי, 20 ל1.
סתם למשל יש יומיים או שוש שאני מסיים ב 3 ועשרה אז לקחתי 3 פיתות וניראה לי שפיתה זה לא ממש מספיק.
להתחיל לקחת אוכל? כאילו אורז וזה בקופסאות?

אין באמת צורך לשמור על התזונה בקפדניות בכל היום..במיוחד במסגרת לימודית שזה כולה כמה שעות
ולא אני לא מדבר על השלמת קלוריות ע"י עוגיות וכו', פשוט לאכול אוכל.

ומה שהוא אוכל זה לא אוכל? אני לא מבין את הנקודה שלך.
אם היה לי כוח להכין ארוחה כמו שהוא הביא לבית ספר, הייתי מכין כל יום עדיף מאשר כמה פרוסות מסריחות עם חביתה או נקניק.

זה ההבדל בנינו אני לא מוכן לקרוע תתחת בחדר כושר לשוואה
חדר כושר כידוע הוא 20% מהעסק וכול השאר זה תזונה ומנוחה
אם אני מיתאמן אני רוצה תוצאות ותוצאות במהירות!
בית ספר זה 6 שעות מינימום אם לא 8 או 10 ואוכל מכניסים לפחות כול 3 שעות

זאת הטעות שאלייה אני חותר כאן, אתה לא חייב להכניס אוכל לפחות כל 3 שעות..
אני לא אמרתי כאן שאוכל זה דבר פחות חשוב מאימונים ולא צריך להשקיע בו.

RaN:
הנקודה שלי שגם פרוסה ונקניק או פיתה וחביתה, זה אחלה אוכל לבצפר.

נערך לאחרונה:
אוכל לבית ספר
אבל לא אוכל למפתח גוף
ויש רף מסוים של חלבון אשר בן אדם יכול לקלוט בארוחה

עדיף שהייתה הולך לישון אחי^
על האף בבקשה
😵‍💫🥊

ילד תרגיש חכם ותאכל בדיוק 24.9237 גרם חלבון כל 2.67 שעות כדי שלא יקרה פרוק שריר.
פרופסורים אחד אחד הבילדרים האלה:sarcastic:
ולעומתך אין לי בית ספר מחר מה לעשות לא כולנו ילדים אז אין לי שעת שינה אז אולי תלך אתה לישון שלא תחסיר משעת אפס (אם יש דבר כזה עדין?)

זה ההבדל בנינו אני לא מוכן לקרוע תתחת בחדר כושר לשוואה
חדר כושר כידוע הוא 20% מהעסק וכול השאר זה תזונה ומנוחה
אם אני מיתאמן אני רוצה תוצאות ותוצאות במהירות!
אתה מתאמן כל יום, מתי אתה נח?

חלקות הארוחות לאחת כל 3-4 שעות מאפשרת לבן אדם רגיל להתמודד עם כמויות האוכל שצריך כל יום,אני לא מבין כולם אוהבים להדגיש שזאת שטות מוחלטת,במקום לדחוף אלף קלוריה בכל ארוחה ו50 גרם חלבון אפשר בפחות ויותר נוח ככה

חלקות הארוחות לאחת כל 3-4 שעות מאפשרת לבן אדם רגיל להתמודד עם כמויות האוכל שצריך כל יום,אני לא מבין כולם אוהבים להדגיש שזאת שטות מוחלטת,במקום לדחוף אלף קלוריה בכל ארוחה ו50 גרם חלבון אפשר בפחות ויותר נוח ככה
יותר נוח לך, לא לכולם. מדגישים שזו שטות בשביל שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו איך הכי נוח לו לאכול.
אני יודע שבמסה היו ימים שאכלתי 2 ארוחות והכנסתי 3500 קלוריות בקלות, בלי לבזבז זמן על מיליון ארוחות.

מדגישים שזאת שטות מבחינת אפקטיביות לעומת ארוחות שלא כל 3 שעות..

Angel_Danik:
אוכל לבית ספר יכול להיות אוכל למפתח גוף וגם הפוך, אני באמת לא מבין מאיפה אתה רושם את זה.
אני יודע שאתה מתמיד בקטע של פיתוח גוף וה לא רע, אבל תחשוב מחוץ לתמונה לרגע.

בינתיים Angel_Danik הוא סוג של הוכחה שהבית ספר הישן משיג תוצאות 😃 אפשר כמובן לשפר את זה

אתה צודק! הוא מתאמן חזק ABC שש פעמים בשבוע, אוכל אוכל טוב כל 3 שעות ולוקח רק אבקות חלבון וקריאטין וזה עובד.

אתה צודק! הוא מתאמן חזק ABC שש פעמים בשבוע, אוכל אוכל טוב כל 3 שעות ולוקח רק אבקות חלבון וקריאטין וזה עובד.

4-5 פעמים בשבוע אין טעם להיתאמן 6 אני מיתאמן טבעי
אוכל באמת ברמה מאוד גבוה!!
אבקת חלבון וקראטין אלוואי עלי אין לי מספיק כסף בהכנסות בשביל זה
הכול הולך לי על אוכל 1500-2000 שקל חודש

מה שרציתי להגיד שפיתוח גוף זה לא פיסיקה גרעינית,פה אין נוסחה,כל מה שתעשה בהנחה שאתה מגזים (כמו להתאמן כמו חמור) תקבל תוצאות טובות

ליאור אני אמנם לא מסכים עם דני וחושב שמה שהוא אמר פה זה שטותי ולא נכון
אבל הודעה לא במקום בכלל

תאכל 200 ארוחות ביום אם אתה רוצה - לי זה נשמע מפגר ואובססיבי וחבל לבזבז את החיים שלך בלחשוב מה אני אוכל עוד 20 דקות. שכל אחד יעשה מה שנח לו אבל צריך להבין שלאכול 6 ארוחות ביום ≠ גדילה מהירה או טובה יותר של שריר. זה BS. שריר לא מתפרק כל 120 דקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית