הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' דדליפט וסקוואט - טכניקה (שאלות) + עוד כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
1. בנץ' - יש 2 קווים שאמורים להראות איפה שמים את הידיים. (לפחות במכון אצלי ובעוד מכון שאני מכיר), רציתי אז לדעת אם האצבע צריכה להיות עליה, אמה או זרת? (הרמתי כשהאמה הייתה שם והמאמן צעק עליי למה לא שמתי את הזרת, מה שנראה לי לא נוראי עד כדי כך שמצדיק את השיגעון הדפוק שלו).
2. דדליפט - יד אחת החוצה ויד אחת פנימה?
3. סקוואט - איפה שמים את הידיים? קרוב לראש או איפה שהקו המסומן ? ובנוסף, יש לי ריפוד כזה במכון שאפשר לשים שם, זה משנה אם אני שם את זה או לא?

עכשיו לשאר השאלות :

1. בSS מה עובד על טרפזים, יד קדמית ותאומים?
2. על מה כל תרגיל בSS עובד? בנץ', מתח (במקום פאוורקלין לבינתיים), דדליפט, מיליטרי?
3. כמו שכתבתי בסעיף 2, האם כדאי להחליף את פאוורקלין למתח לפחות לבינתיים?

תודה רבה מראש לעונים.

נערך לאחרונה:
1. זה לא ממש משנה, באופן כללי שמים את הזרת על זה ואז סוגרים את היד, יש כאלה (ואני ביניהם) שבכלל לוחצים יותר צר, זה אמנם מגדיל טיפה את טווח התנועה אבל לא גורם לי לכאבים בכתף.
2. אל תעשה אחיזה מעורבת עד שהמשקל יהיה לך קשה.
3. לא לשים ריפוד. לגבי תנוחת ידיים, תריץ חיפוש או תכנס לפורטל ותקרא את החלק על הסקוואט בשאלות ותשובות על תוכנית SS.

ב-SS לא עובדים על שרירים ספציפיים, עובדים על תנועה מורכבת והתחזקות בה.

• פותח/ת השרשור
1. זה לא ממש משנה, באופן כללי שמים את הזרת על זה ואז סוגרים את היד, יש כאלה (ואני ביניהם) שבכלל לוחצים יותר צר, זה אמנם מגדיל טיפה את טווח התנועה אבל לא גורם לי לכאבים בכתף.
2. אל תעשה אחיזה מעורבת עד שהמשקל יהיה לך קשה.
3. לא לשים ריפוד. לגבי תנוחת ידיים, תריץ חיפוש או תכנס לפורטל ותקרא את החלק על הסקוואט בשאלות ותשובות על תוכנית SS.

ב-SS לא עובדים על שרירים ספציפיים, עובדים על תנועה מורכבת והתחזקות בה.

ידוע, אבל בכל זאת אין מצב שהשרירים האלה לא פועלים באחד התרגילים שם..רציתי לדעת איפה הם עובדים..

ובנוגע למתח אתה יודע?

למה לא פועלים? טרפזים ויד קדמית פועלים בכל המשיכות (דדליפט, פאוורקלין/חתירה/מתח), תאומים עובדים יופי בסקוואט (אחד הסימנים הראשונים שלא מתאוששים מסקוואט זה דומס בתאומים).

• פותח/ת השרשור
למה לא פועלים? טרפזים ויד קדמית פועלים בכל המשיכות (דדליפט, פאוורקלין/חתירה/מתח), תאומים עובדים יופי בסקוואט (אחד הסימנים הראשונים שלא מתאוששים מסקוואט זה דומס בתאומים).

סבבה אחי עזרת לי מאוד. אם תדע על אפשרות של החלפת בפאוורקלין במתח תגיד לי, תודה

סבבה אחי עזרת לי מאוד. אם תדע על אפשרות של החלפת בפאוורקלין במתח תגיד לי, תודה

יש אפשרות של החלפת פאוורקלין במתח, יש כאלה שמחליפים את הפאוורקלין בחתירה אבל לדעתי מתח עדיף. אם אתה לומד פאוורקלין כרגע תשלב גם מתח באימון עד שתוכל להעלות משקלים בתרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית