הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ביום מנוחה

theidan

משתמש קבוע
1,629
31
נק' מוניטין:
758
1,629
31
יש הבדל עקרוני בין מה שאוכלים כשיש או אין אימון?
איך אתם אוכלים ביום מנוחה? אותו הדבר, או בצורה שונה?

אפשר לאכול מעט פחות ביום מנוחה, אבל זה ממש להתעסק בקטנות ועדיף לעשות תפריט ממוצע שתדגול בו גם בימי מנוחה וגם בימי אימון.

ביום מנוחה אתה אמור להחלים,להתאושש להבנות ולצבור משאבים לקראת אימון הבאה,אל תחסוך מעצמך ביום הזה,אחרת אין התקדמות. אנחנו מאמינים למשל(תיכף יעופו עלי דברים)שביום של אימון רגליים ולמחורת לתת 100 גר חלבון יותר בגלל הכמות הסיבים ש''נפגעו'' באימון

ביום מנוחה אתה אמור להחלים,להתאושש להבנות ולצבור משאבים לקראת אימון הבאה,אל תחסוך מעצמך ביום הזה,אחרת אין התקדמות. אנחנו מאמינים למשל(תיכף יעופו עלי דברים)שביום של אימון רגליים ולמחורת לתת 100 גר חלבון יותר בגלל הכמות הסיבים ש''נפגעו'' באימון
נכון מאוד!
מאז ששמעתי את זה ממך ומשתמש בזה הרגליים גודלות כמו שמרים!

לפני כמה חודשים קראתי מחקר מעניין על צורת דיאטה חדשה שאומר לאכול מעט(מוגבל,ספציפי) יום אחד ולאכול מה שאתה רוצה יום למחרת ולחזור, אבל לא שמעתי על התקדמות מסויימת ואני מניח שהם ייתקלו בבעיות מסויימות( בעיקר כי השתמשו בנוסחים מטומטמים כמו הגוף מבולבל וכדומה, אבל יכול להיות שהנוסח הוא תוצאה של טמטום שכל של הכותב)

תאני יודע 😃 כי נסינוומצאתי. שבוע ראשון תמיד לא ברור,שבועיים אחרי זה הןלך בסדר עד שקצת נתקעים מנקודה הזאת חייבים לעשןת כמה מניפולציות - אם זה נייטראלי,החרפה או הוספת אוטטייק ,אבל ליפני שישלחו אותי לפורטל מאמרים אני אסתייג ואגיד שכל זאת עובד בישבילי ואישתי,3 שנים נסינו דברים שונים והגענו למסכנה שזה עובד לנו הכי טוב. יענו ב 6 שבועות עם ייבוש מ 10% ל 5 אני מוריד 16~17
קילו

נערך לאחרונה:
תאני יודע 😃 כי נסינוומצאתי. שבוע ראשון תמיד לא ברור,שבועיים אחרי זה הןלך בסדר עד שקצת נתקעים מנקודה הזאת חייבים לעשןת כמה מניפולציות - אם זה נייטראלי,החרפה או הוספת אוטטייק ,אבל ליפני שישלחו אותי לפורטל מאמרים אני אסתייג ואגיד שכל זאת עובד בישבילי ואישתי,3 שנים נסינו דברים שונים והגענו למסכנה שזה עובד לנו הכי טוב. יענו ב 6 שבועות עם ייבוש מ 10% ל 5 אני מוריד 16~17
קילו

קלינה אפשר פרטים יותר ספציפים לגביי הדיאטה?

תודה.😃

לא ,אני לא ,זה פשוט מסוכן וחסר טעם אם אתה לא מתחרה ,זה פגיע נטו בבריאות,לחברים ולקוחות אני בונה תוכנית שהם יורדים 4-5 בחודש בצתורה הדרגתית ולא מחזירים את העודפים אחרי.... אני אחרי שירדתי 16 -עליתי 22...,עזוב כל התסבוכת הרפואית.

אתה מתכון לימים בהם אתה לוקח בין 0-50 גרם פחמימה ליום? ואז אחרי שלושה ימים משלים את כל החסר ולוקח פי 4?

לדוגמא שלושה ימים 100 גרם פחמימה וביום ה4 800 גרם?
וכל הריקון נוזלים והמשחק עם הנתרן והמשתנים? אם כן אז סבבה אפשר לדון בזה

אבל אתה יודע יש כבוד אלייך ולידע הנסיוני שלך,אתה אוהב לעזור ולא יזיק לשתף,אני לא רואה סיבה שלא
אתה סותר את עצמך כשאתה עוזר בפורום סטרואידים ששם השימוש הוא על אחריות המשתמש,ומדובר בדברים שתופעות הלוואי שלהם חריפות אם אין כל ידע בנושא,

אשמח אם תשתף בתור אחד שבעתיד כן רוצה להתחרות.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית