הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לתוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Alex_ba
  • פורסם בתאריך
A

Alex_ba

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בן 18, גובה 193 משקל 90. התאמנתי כדורסל במשך 3 שנים ואז פרשתי לעונה ועכשיו חזרתי.
בזמן הזה השמנתי וירד לי הכושר בצורה משמעותית.
אני רוצה להתחיל ללכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע.
אני מחפש תוכנית אימונים שתעזור לי להכנס לכושר ולהוריד אחוזי שומן.
חוץ מהחדר כושר יש לי עוד אימונים בכדורסל אז חשבתי על משהו כזה:
אימון כדורסל,אימון חדר כושר,אימון כדורסל,חדר כושר וכן הלאה..

אשמח לקבל תוכנית שתעזור לי להכנס לכושר,להוריד שומן,ולשפר ניתור(כמובן שאני לא מצפה לתוצאות ביום אבל להתחיל ממשהו צריך)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האם אתה מתכוון להרשם למכון? אם כן הכי טוב שמדריך יכוון אותך שם ויתן לך תוכנית, הכל תלוי גם בציוד שיש באותו חדר כושר כך שקשה לבנות למישהו תוכנית סתם ככה.
ישנן תוכניות שאתה יכול למצוא כאן היכן שהמושון השקיע מזמנו 😃

http://www.kilogram.co.il/cat/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

הכי טוב יהיה לא ללכת למדריך בחדר כושר ולבנות לך לבד את התכנית.
זה ניראה לי כזה דפוק לבוא לחדר כושר ולעשות מה שהמדריך (שברוב המקרים הוא ליצן) נותן לך תכנית ואתה לא יודע בכלל מה התכלית של התכנית ויש בכלל אנשים שעושים תרגיל ולא יודעים לאיזה שריר הוא יעודי.
תקרא מאמרים ותבנה לך תכנית שמתאימה לך..
סה"כ לקרוא מאמרים זה צ'יק צ'ק, זה לא אינציקלופדיה זה כולה כמה דפים שיעזרו לך המון.

אתה יכול להתחיל לעשות תוכנית כוח על מאזן קלורי ניטרלי, בגלל שאתה מתחיל אתה תוכל להעלות במשקלי עבודה להתחזק(אולי גם לגדול קצת בהתחלה?) ולרדת באחוז שומן, אתה יכול לעשות SS פעמיים בשבוע בשילוב של הכדורסל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית