הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לוח זמנים ב-SS ועוד שאלה

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
בגלל שיש לי טיפה בעיה עם הלוח זמנים בביה''ס, כי אני כל יום מתחיל ב-7:30 ומסיים ב-4 חוץ מביום שלישי שאני מתחיל ב-8:20 אבל מסיים באותה שעה. אני ואבא שלי החלטנו ללכת כל יום לחדר כושר 15: 6 בבוקר. מה שאומר שאני צריך לקום ב-5:30 להחליף בגדים ולצאת.
(ימי ראשון, שלישי ושישי)

1.השאלה שלי היא מה לאכול לפני? אני לא יכול לאכול משהו מוצק בשעה כזאת כי אני לא מצליח ללעוס, אז אני צריך משהו נוזלי. חשבתי להכין לי שייק חלבון עם חלב ושיבולת שועל, האם זה לדעתכם ארוחה טובה לפני אימון בבוקר? (בהנחה שלא אכלתי 8 שעות).

2. אני עושה SS כבר חודש ושבוע, ואני שם לב שאני צריך לאכול יותר ויותר. אני התחלתי מ-3000 קלוריות כשאני הגעתי למשקלים קשים ואני כבר צריך 3500 כל יום. עד איזה מספר קלוריות לדעתכם אני ייעלה עד שאני יסיים SS?

3. אני בן 14 ושמעתי שבגיל הזה אפשר לעלות מסת שריר יותר מהר מהמבוגרים, לדעתכם בסוף התוכנית אפילו אם יהיו עליות בשומן, אני ייראה שרירי או ששמן יותר? לא אכפת לי מקוביות, אני פשוט דואג שהשומן שאני ייצבור ייהפוך אותי ליותר איטי בריצות וספרינטים. לא אכפת לי אם אפשר לעשות חיטוב אחר כך.

אם אתם עונים לי אז בבקשה תמספרו את התשובות כמו שמיספרתי את השאלות, זה ייעזור לי מאוד.

תודה בהמשך...

נערך לאחרונה:
1.ארוחת בוקר טובה מאוד... אם לא יוצא לך... תיקח כמה עוגיות וחלב.

2.ככל שתתחזק והמשקלים יעלו בSS ההתאוששות שלך תצטרך להיות טובה יותר כלומר יותר קלוריות ויותר שינה. אני מאמין שבסופו של דבר אם תאכל 4000-5000 קלוריות ההתאוששות תהיה הכי טובה שאפשר...
תעלה את זה הדרגתי... כלומר כל שבוע 100 קלוריות יותר... סתם דוגמא...

3.כמובן שתהיה שרירי יותר וכמובן חזק יותר... השומן שתצבור זה לא הבעיה... אחר כך עושים חיטוב אחריי תקופה של עלייה במסה טובה ותהיה שרירי יותר וגם עם קוביות...
עלייה במשקל תקשה על ספרינטים וריצות ארוכות אם לא תעבוד על סיבולת (אירובי) אם תשלב אירובי לSS פעם פעמיים בשבוע זה לא יקשה

• פותח/ת השרשור
1.ארוחת בוקר טובה מאוד... אם לא יוצא לך... תיקח כמה עוגיות וחלב.

2.ככל שתתחזק והמשקלים יעלו בSS ההתאוששות שלך תצטרך להיות טובה יותר כלומר יותר קלוריות ויותר שינה. אני מאמין שבסופו של דבר אם תאכל 4000-5000 קלוריות ההתאוששות תהיה הכי טובה שאפשר...
תעלה את זה הדרגתי... כלומר כל שבוע 100 קלוריות יותר... סתם דוגמא...

3.כמובן שתהיה שרירי יותר וכמובן חזק יותר... השומן שתצבור זה לא הבעיה... אחר כך עושים חיטוב אחריי תקופה של עלייה במסה טובה ותהיה שרירי יותר וגם עם קוביות...
עלייה במשקל תקשה על ספרינטים וריצות ארוכות אם לא תעבוד על סיבולת (אירובי) אם תשלב אירובי לSS פעם פעמיים בשבוע זה לא יקשה

אם כבר מדברים על אירובי יש לי שאלה. אני עד עכשיו עשיתי ככה:
רצתי פעמיים בשבוע, ועשיתי אימון ספרינטים אחד.
עכשיו שאני ייתאמן בבוקר, האם זה יהיה אפשרי לעשות אירובי באותו יום אחרי ביה''ס? או שכדאי לי להמשיך לעשות את מה שעשיתי מקודם?

עוד שאלה כל עוד אני ייעשה אירובי, ואימון ספרינטים אחד בשבוע, אפילו שאני ייצבור שומן האם זה ייקשה עלי לפני החיטוב? או יותר נכון ייגרום לי להדרדר? אני פשוט לא רוצה להיות שמן ואיטי אפילו אם זה נגיד לחודש או חודשיים.

ואגב העלייה במשקל שרירי אמורה לעזור לי בספרינטים, לא? כי בסוף התוכנית אתה אמור להיות חזק יותר יחסית למשקל גוף. (מבחינת הסקוואט)

נערך לאחרונה:
מה קורה עם השינה? אם אתה קם ב5:30 בטח לא יהיה לך הרבה זמן לישון. אם זה ייגרום לך לישון פחות מ7 שעות לא הייתי ממליץ כל כך על אימון בוקר.
למה אתה לא רוצה ללכת לחדר כושר בערב או באחר הצהריים? החדר כושר שאני מתאמן בו פתוח עד 22.

• פותח/ת השרשור
מה קורה עם השינה? אם אתה קם ב5:30 בטח לא יהיה לך הרבה זמן לישון. אם זה ייגרום לך לישון פחות מ7 שעות לא הייתי ממליץ כל כך על אימון בוקר.
למה אתה לא רוצה ללכת לחדר כושר בערב או באחר הצהריים? החדר כושר שאני מתאמן בו פתוח עד 22.

אני הולך לישון ב-9...
זה 8 וחצי שעות שינה.

אגב אני רוצה ללכת בבוקר כי איך לי כל כך זמן, יש לי מלא מבחנים ושיעורי בית, ואני מסיים כל יום ב-4.
חוץ מזה אני במילא צריך לקום ב-6 לביה''ס כל יום בלי שום קשר אז חצי שעה פחות לא נראה לי ייעשה כזה הבדל.
ככה אני יוכל להתחיל את האימון ב-6:20 ואז משם אבא שלי ייקפיץ אותי לביה''ס בדרך חזרה. למזלי הביה''ס איזה 5 דקות נסיעה מהחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית