הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
רציתי לדעת במיטוטא ממכם מהם המזונות המזרזים חילוף חומרים מהיר?, ואני מכוון למזונות ספציפים ולא למשפחות של מזונות כמו למשל פירות... .שאלה שניה היא ,האם כדאי לקחת חומרים לזירוז חילוף חומרים?, ובמובן הצר יותר האם רצוי לקחת תה טיבטי?. כי האמת היא שבוקשי יש לי חילוף חומרים אם בכלל במשך היממה, ואיני בדיאטה חריפה כלל וכלל.עצות יתקבלו בברכה.

• פותח/ת השרשור

תודה על תגובתך, אך אני מבקש ממך ומכל אחד אחר להפסיק לתת לי מאמרים, כי מאמרים מאתר זה ברובם אינם מובנים לי בבהירות, וגם מאמר זה אינו עונה על כל שאלותיי, לכן אם למישהו יש תשובות לגבי מה ששאלתי אני אשמח מאוד.

על מה לא ענו לך? חילוף חומרים לא שווה ביקורים בשירותים. אתה שואל במילים אחרות מה מזרז יציאות.

• פותח/ת השרשור
על מה לא ענו לך? חילוף חומרים לא שווה ביקורים בשירותים. אתה שואל במילים אחרות מה מזרז יציאות.

כן אני שואל איך אני יכול להפריש צואה מהישבן שלי . ובינתיים לא ענו לי השאלה מהם המזונות המזרזים חילוף חומרים - מידע זה לא מופיע במאמרים.

טה טיבטי, חומרים משלשלים, שזיפים, הרבה חלב. אתה מודע לכך שאתה מפתח הפרעות אכילה ברגע זה?
כל אלה לא מומלצים.

• פותח/ת השרשור
טה טיבטי, חומרים משלשלים, הרבה חלב. אתה מודע לכך שאתה מפתח הפרעות אכילה ברגע זה?
כל אלה לא מומלצים.

זה בסדר אני לא לוקח תה טיבטי.אני לוקח פיסות פסיליום או איך שקוראים לזה... .עדיין !!! איזה מזונות טבעיים מזרזים חילוף חומרים? תפסקו לקשקש בהטפות ובמאמרים ותראו שיש לכם קצת פיסות מידע על מזונות במוח שלכם !.
אוקיי שזיפים ומה עוד? תן לי עוד איזה כמה...

מה אתה לא מבין? זה לא חילוף חומרים אז תפסיק לקרוא לזה ככה!
לקשקש תגיד לחברים שלך, אף אחד פה לא עובד בשבילך.
המח שלנו עסוק בהטפות ומאמרים. לאף אחד אין מושג איזה אוכל משלשל.
הנה פורום שיתאים לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=198
הנושא ננעל עד שתלמד לדבר כמו בנאדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית