הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני מעלה משקל בשכיבות סמיכה?

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
אני רוצה להוסיף משקל לשכיבות הסמיכה שלי אך אין לי וסט, למישהו יש עצה או רעיון איך לעשות זאת ללא וסט?.תודה.

א. רגליים על הגבהה של 20~ ס''מ
ב. תיק קטן, פלאטה של 10 קילו עטופה במגבת (גם כדי שלא תקרע את התיק וגם שישב נוח על הגב). חובה לשמור על המשקל באיזור השכמות ולא לתת לו לגלוש לכיוון ההגב התחתון.
ג.שילוב של א' וב'
ד.גומיה שמותחים מעל הגב ותופסים את הקצוות עם כפות הידיים על הרצפה.
ה. אדם נוסף שלוחץ לך על השכמות ומספק התנגדות.

לעשות פעם- פעמיים בשבוע 3 סטים של שכיבות סמיכה לא עושה אותי גנוב. זה טוב .

ולהציע לך להרשם לחדר כושר עושה אותו גנוב, אחי?

הבעיה עם שכיבות סמיכה היא שאתה לא באמת יכול לעלות משקל מעבר לרמה מסויימת.

לדעתי, אם בשכיבות סמיכה עסקינן, תכוון ללעשות כמה שיותר חזרות בכמה שפחות זמן. אם המטרה היא להתחזק בפלג גוף עליון > בנץ' ופרס.

• פותח/ת השרשור
ולהציע לך להרשם לחדר כושר עושה אותו גנוב, אחי?

הבעיה עם שכיבות סמיכה היא שאתה לא באמת יכול לעלות משקל מעבר לרמה מסויימת.

שכתבתי גנוב לא התכוונתי שהוא גנוב, אלא המחשבה הזאת שאני לא במכון כושר היא גנובה למרות שהיא לא, כי היא לא יודע עלי שום דבר .בדיעבד לא הייתי צריך אולי להתבטאות ככה... (וגם הוא).

למה דווקא הציעו -תיק עם משקל בתוכו מחובר ברצעות לגופי.

אם זה מעניין, הנה הקשר בין גודל ההגבהה לבין המשקל הנתמך פר אותה הגבהה

אפשר לראות שגם בהגבהה של 110 סמ ההבדל לעומת שכיבות צמיחה רגילות הוא 10% בסה"כ במשקל הגוף שזה בטח 7-8 קילו עבורך ובאופן כללי זה שקול לבנץ' של 55-60 ק"ג. זה די מגביל את האפשרויות שלך להתקדם.

התמונה מהספר של ZATSIORSKY

קבצים מצורפים

• 1.bmp
    KB 849.1 · צפיות: 176
שכתבתי גנוב לא התכוונתי שהוא גנוב, אלא המחשבה הזאת שאני לא במכון כושר היא גנובה למרות שהיא לא, כי היא לא יודע עלי שום דבר .בדיעבד לא הייתי צריך אולי להתבטאות ככה... (וגם הוא).

למה דווקא הציעו -תיק עם משקל בתוכו מחובר ברצעות לגופי.

בשביל הספורט כמה הבנצ' שלך ?

בשביל הספורט כמה הבנצ' שלך ?

באמת MOO אל תרד איתו לרמה כזאת..
אתה רואה שהוא עם מחשבות של מתחילים.

ובשביל פותח הפוסט, אני מבין שזה ניראה לך מאוד חשוב לעשות שכיבות שמיכה כי בטח מישהו אמר לך שזה טבעי וזיבל לך תשכל או שזאת המחשבה שלך בכל אופן..
אבל סתם רק שתדע שאם אתה מעלה משקל בדרכים כאלה ואחרות אז גם אם תעלה משקל של 5-10 קילו אז לאט לאט לא יהיה לך נוח לשים פלטות, כיסאות, אנשים, גומיות עליך וזה עלול לגרום לך לפציעה לכן עדיף לך פשוט ללכת ולהתאמן על הבנץ פרס כמו בן אדם עם סיכוי הרבה יותר נמוך להיפצע ועם עבודה הרבה יותר אפקטיבית.

באמת MOO אל תרד איתו לרמה כזאת..
אתה רואה שהוא עם מחשבות של מתחילים.

ובשביל פותח הפוסט, אני מבין שזה ניראה לך מאוד חשוב לעשות שכיבות שמיכה כי בטח מישהו אמר לך שזה טבעי וזיבל לך תשכל או שזאת המחשבה שלך בכל אופן..
אבל סתם רק שתדע שאם אתה מעלה משקל בדרכים כאלה ואחרות אז גם אם תעלה משקל של 5-10 קילו אז לאט לאט לא יהיה לך נוח לשים פלטות, כיסאות, אנשים, גומיות עליך וזה עלול לגרום לך לפציעה לכן עדיף לך פשוט ללכת ולהתאמן על הבנץ פרס כמו בן אדם עם סיכוי הרבה יותר נמוך להיפצע ועם עבודה הרבה יותר אפקטיבית.

הסיכוי להפצע מבנצ' הרבה יותר גבוה משכיבות שמיכה
ובבנצ' הפציעה יכולה להיות קטלנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית