הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS הלוג שלי :]

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
היום. ה12/12/08.
משקל 77
גובה 1.82-83
כל השאר לא בודק אפילו חח
התחלתי SS אחרי 5 חודשיפ עבודה בחדר כושר עם תוכנית AB שכתב לי מאמן חבר.. היא נתנה לי 7 קילו.. והגיע הזמן א' כל לגדול יותר ב' להיתחזק ולהעלות במשקלים..

אז היום עשיתי אימון ראשון של SS (אימון A)

סקוואט 27.5 כל צד
בנץ' פרס 20 קילו כל צד
דד ליפט עשיתי 25 כל צד, אבל הטכניקה הייתה בקנטים כי לא כאב לי שום שריר בגוף אבל היה לי קשה להרים (או שככה זה צריך להיות?)

אתה אמור להתחיל ממשקלים נמוכים ורק בשבוע ה4-6 להגיע למשקל שיהיה לך קשה...
מה המישקל המקסימלי שהגעת אליו בסה"כ?

• פותח/ת השרשור
אה באמת? :| טוב בבנץ' פרס יכולתי לתת עוד די הרבה.. כנ"ל בדדליפט..
בסקוואט היה לי דיי קשה..

ומשקל מקסימלי של מה? רשמתי כמה עשיתי אם כל אחד

• פותח/ת השרשור
בקיצור לעשות דילואוד לכל המקלים.. בערך לחצי ולתהחיל להעלות לפי ההסבר של ריפטו (בערך לפחות.)
הבנתי.. אין בעיה =] אז אימון הבא מחר.. יהיה אימון קליל חחח
אגב פיניקס כמה זמן אתה נח בין סט לסט?

• פותח/ת השרשור
טוב העידכון של היום 16/12/08
לאחר ההערה של פיניקס עשיתי דילאוד למשקלים.. האימון הרגיש לי כמו בדיחה אחת גדולה.. וכנראה שירגיש ככה בשבועיים שלוש הקרובים..

-סקואט 40 קילו (כולל מוט.. רק שתבינו כמה זה בדיחה)
-לחיצת כתפיים במוט 25 קילו (כולל מוט.. דווקא פה הגעתי למסקנה שהייתי צריך להתחיל עם 20 (מוט) וכל אימון להעלות 1.25 אבל לא נורא..
- בנט אובר ראו 35 קילו (אני חושב שמשו בעמידה שלי לא בסדר.. אני מרגיש תרחב גבי עובד הכתפיים פחות כי זה לא מספיק משקל.. אבל אני מרגיש עומס על הגב התחתון.. (זה לא כואב.. אבל זה מרגיש כאילו הוא עובד קשה)

טוב העידכון של היום 16/12/08
לאחר ההערה של פיניקס עשיתי דילאוד למשקלים.. האימון הרגיש לי כמו בדיחה אחת גדולה.. וכנראה שירגיש ככה בשבועיים שלוש הקרובים..

-סקואט 40 קילו (כולל מוט.. רק שתבינו כמה זה בדיחה)
-לחיצת כתפיים במוט 25 קילו (כולל מוט.. דווקא פה הגעתי למסקנה שהייתי צריך להתחיל עם 20 (מוט) וכל אימון להעלות 1.25 אבל לא נורא..
- בנט אובר ראו 35 קילו (אני חושב שמשו בעמידה שלי לא בסדר.. אני מרגיש תרחב גבי עובד הכתפיים פחות כי זה לא מספיק משקל.. אבל אני מרגיש עומס על הגב התחתון.. (זה לא כואב.. אבל זה מרגיש כאילו הוא עובד קשה)
הרחב גבי אמור לעבוד הרבה יותר מהכתף...
אתה אמור להרגיש עומס על הגב התחתון, אבל מהתיאור שלך אי אפשר להבין האם הכאב הוא שרירי או משהו בעמוד השדרה (לא עלינו!)

• פותח/ת השרשור
לאלא הכאב הוא שרירי לא בעמוד השידרה.
וגם זה לא כאב לא נעים כזה כמו שמעקמים את הגב יותר מידי בסווקאט לדוגמא..
אני פשוט מרגיש כאילו הוא עובד.. ואני יודע שצריך להרגיש תרחב גבי יותר.. פשוט חבל לי שאני לא מרגיש כמעט שהשרירים עובדים.

לאלא הכאב הוא שרירי לא בעמוד השידרה.
וגם זה לא כאב לא נעים כזה כמו שמעקמים את הגב יותר מידי בסווקאט לדוגמא..
אני פשוט מרגיש כאילו הוא עובד.. ואני יודע שצריך להרגיש תרחב גבי יותר.. פשוט חבל לי שאני לא מרגיש כמעט שהשרירים עובדים.
זה בסדר, הזוקפים עובדים מאוד חזק בייצוב הגוף בתרגיל הזה.
גם אני לא מרגיש את הכתף אחורית בתרגילי הגב, אבל היא עובדת...

• פותח/ת השרשור
חחח הם עדיין תפוסים לי :D
או שזה פחות בגלל התרגיל ויותר בגלל חברה שלי? 😛

מה הקשר לחברה שלך? סתם רצית להזכיר את העובדה שיש לך חברה אה?

בהצלחה בלוג.
מתי התחלת להתאמן?

• פותח/ת השרשור
התחלתי להיתאמן לפני חצי שנה אימונים מסודרים כולל ארוחות מסודרות לפני 4 חודשים... חצי חודש-חודש אחרון היה בררה קצת בעיקר מחבינת אוכל.. לכן החלטתי לקחת את עצמי בידיים עם תוכנית חדשה.

ולא הזכרתי אותה רק כדי להגיד שיש לי.. אלא כי צריך להאשים מישו בזה שהגב תחתון שלי תפוס.. ותאכלס יש מצב שזה באמת בגללה :| לא שחס וחלילה אני מתלונן 🙄

• פותח/ת השרשור
18/12/08 (זה התאריך של אתמול)
לא יצא לי לעדכן אתמול בגלל המשחק של מכבי..
אוקי אז אתמול היה אימון A הטכניקה של הדד ליפט שלי ממש והרגשתי את האימון. לפחות בערך

סקוואט 11.25 קילו כל צד
לחיצת חזה 11.25 קילו כל צד
דד ליפט 11.25 קילו כל צד.

אני לא יודע כמה להוסיף באימון הבא:\ פיניקס אמר שצריך 4-6 שבועות של משקלים יחסית נמוכים.. אז הורדתי בחצי.. אבל 4-6 שבועות זה המון אימונים אז צריך להעלות ממש קצת :|

נערך לאחרונה:
18/12/08 (זה התאריך של אתמול)
לא יצא לי לעדכן אתמול בגלל המשחק של מכבי..
אוקי אז אתמול היה אימון A הטכניקה של הדד ליפט שלי ממש והרגשתי את האימון. לפחות בערך

סקוואט 11.25 קילו כל צד
לחיצת חזה 11.25 קילו כל צד
דד ליפט 11.25 קילו כל צד.

אני לא יודע כמה להוסיף באימון הבא:\ פיניקס אמר שצריך 4-6 שבועות של משקלים יחסית נמוכים.. אז הורדתי בחצי.. אבל 4-6 שבועות זה המון אימונים אז צריך להעלות ממש קצת :|
אתה אמור להוריד 10-15% מהמשקלים שאתה מסוגל לעשות ואז להעלות קצת כל אימון

אני לא מבין למה אנשים אוטומתית עושים בנט אובר במקום פאוורקלין
אם אתם עושים סקוואט תעשו גם פאוורקלין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית