הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
במהלך החודשים הקרובים יעלו ביקורות וחוות דעת חדשות לגבי:
1. קוקאין כפרי וורקאוט
2.ננדרולון
3.מסטרון
4. קלן
5. טי3
קוק כולם מכירים.. לגבי השאר,זה יותר מוכר לחברי פורום סטרואידים ותרופות.
מבחינת הבנץ' פרס , בגיל 21 לחצתי 160. מאז נפצעתי ל13 חודשים ומי שכבר הספיק להבין..אני לא מאלה שנותנים לזה להחלים מפה לשם הצלחתי להשתקם(בערך) .
לפני שבועיים לחצתי 155 ויכול להיות שהגיע הזמן להזריק קצת בדרכי ל180 (ואולי יותר) , בכל זאת , כמעט שנה שלמה בלי משפרי ביצועים.
אני מתאמן ביתי, כבר מספר שנים אני מתאמן בבית. בשקט שלי,לבד,וגם בלי ספוטר כמובן. מה שמקשה על מדידת מקסימום אמיתי לבנץ' פרס.

תקופה ארוכה שלא עידכנתי ..כפרה עלי עם מה שעברתי עד הלום בחצי שנה האחרונה.

אהבה חדשה
עברתי מגורים
מצאתי לי משרד עו"ד להתמחות עתידית
התקעקעתי
החלפתי עבודה (מתכנן להחליף שוב בשבועות הקרובים , חסר לי האקשן)

קיבלתי משום מה פרספקטיבה שונה לחיים בכמה פרמטרים.
כרעם ביום בהיר , זה פשוט מכה בך באיזור גיל 24-25 , מפסיקים לנסוע מהר, מפסיקים לגנוב רמזור כתום, מתחילים לצקצק לאלה שנוסעים בשוליים וכו'
וקוק (כמצוטט לעיל) כבר לא משהו שאני מעוניין לנסות.

יש עניין נוסף שהתבהר לי לחלוטין לאחרונה , צריך לפרוש מבנץ' פרס.
לא משנה מה עשיתי , כמה ניסיתי , איך שיניתי וכמה נחתי ... לא עברתי את ה160 מעולם. לאורך 3 שנים של עליות וירידות , 160 תמיד היה המקום שאני מגיע אליו ומתחיל לחוש כאבים (לפעמים עזים) באחד מגידי החזה לכיוון בית השחי .
יכול להיות שהפציעה מלפני 3 שנים השאירה צלקות ויכול להיות שאני מתאמן או עושה משהו לא נכון. לא פוסל את האופציה הזאת. אך כפי שזה נראה לי , יש רקמה מסויימת שלא מצליחה לעמוד בעומס כשמתקרבים ל160 כל פעם מחדש. (כבר 3 שנים שזה המצב)

מה שכן , נמאס לי ממשחקי החתול ועכבר האלה. הייתי כלכך להוט על בנץ' פרס בעבר , הוא היה המדד שלי להכל והתרגיל האהוב עלי. הוא קיבל יום שלם ונפרד בתכנית אימונים אך הגיעה העת לומר שלום.
לחיצת החזה שלי התחלפה בלחיצת כתפיים ונכון לעכשיו אני נהנה מכל רגע.
כיום עומד על שלשות ל90 קילו shoulder press , במטרה להגיע ל100 לחזרות \ 120 1RM

חייב להודות שקשה מאוד למצוא את הזמן להתאמן כשעובדים 200 שעות בחודש + 3 ימים בשבוע במכללה + יום אחד בשבוע במשרד עו"ד + צריך לנהל משק בית.
אני בשבועות הטובים מגרד 3 אימונים , ובשבועות הרעים 1-2.
זה קשה נפשית לעשות את המעבר מפאמפ של 24\7 (תוצר של 6 אימונים בשבוע) אל גוף שטוח ומרוקן של ימים ארוכים בלי אימונים.
אך איני יכול לברוח מהמשפט שפירסמתי בדף הראשון של הלוג הזה. אם אתה רוצה משהו שאף פעם לא היה לך , אתה צריך לעשות דברים שאף פעם לא עשית , אז אני ממש ממש משתדל להספיק לתת אפילו 30-40 דקות בחדר כושר בין משמרות של 8\8 או בין עבודה ללימודים.

ספק אם אמשיך לעדכן את הלוג , אך אהיה פעיל כאן מדי פעם.

צריך לפרוש מבנץ' פרס.
עצוב לי לשמוע משפט כזה,ועוד ממך!
יחד עם זאת,בלהודות יש משו משחרר..

באשר לחיי היום יום
אם קיבלת הארה בגיל 24-25
חכה שתכנס ל30+
*ספוילר זה רק מחמיר

בהצלחה בכל דרך שתבחר יא ע׳מי

קיבלתי משום מה פרספקטיבה שונה לחיים בכמה פרמטרים.
כרעם ביום בהיר , זה פשוט מכה בך באיזור גיל 24-25 , מפסיקים לנסוע מהר, מפסיקים לגנוב רמזור כתום, מתחילים לצקצק לאלה שנוסעים בשוליים וכו'
וקוק (כמצוטט לעיל) כבר לא משהו שאני מעוניין לנסות.
דאאאאממממ, זה כאילו אתה זה בעצם אני בעתיד.
ואני מהעתיד כותב לאני מההווה גבר, קח את עצמך בידיים זריז.

כמו הזיונים שלך
קקקק
😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sausage-party-sausage-party-movie.gif

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית