הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יצאה מפנדלי והתאוששות לקראת סמלוב[פעם שנייה]

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
מי שעוקב אני לקראת סיום של הפנדלי,
עליתי בזמן התוכנית משו כמו 2.5-3 קילו במשקל גוף ובמשקלים אני עוד מתקדם...
כדי לי לסיים את התוכנית ולהתחיל התאוששות או שלנסות להמשיך להתקדם גם בצורה כזאת שתדרוש ממני גם באימון A לעשות 1X3?

אני גם רוצה לנסות RM1 בהרמות , איך כדי לעשות את זה? מבחינת חלוקה של האימונים

העניין הוא זה שבגלל שבפנדלי אתה מגיע לOverreaching איך מתאוששים כמו שצריך?
אני מעדיף לא לעשות טעיות דביליות של חוסר התאוששות לקראת פעם שנייה של הסמלוב המתכונן.

😣

אם אתה ממשיך להתקדם במשקלים, אולי תמשיך עם פנדליי?
לגבי ה RM 1 - תבחר יום שאתה יכול לנוח טוב לפניו ואחריו, ותרביץ את האחדים של התרגילים (כולל חימום מלא לכל תרגיל). אין בעיה לעשות איזה 4 אחדים באימון, רק תחלק טוב את הסדר (למשל לא לעשות פרס מיד אחרי בנצ').
ואם אתה לא מתאושש, תגדיל רווחים בין האימונים... או תקטין את מספר התרגילים (וזה באסה).

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שאני יכול להתקדם בסקוואט עוד במתכונת הנוכחית של פנדלי בגלל זה העלתי את האופציה השנייה , לא עדיף לחלק את RM1 לכמה ימים? נגיד יום סקוואט יום ב'ץ ויום דאדליפט ? לפרוס את זה על שבוע מבחינתי זה אפשרי

לא חבל לבזבז שבוע שלם? תרביץ הכל באותו היום. זה לא צריך לקחת יותר מדי זמן כולל החימום. מה גם שתהיה "דלוק" מהכל ההרמות ותוכל להרים יותר. לפחות זה מה שהיה לי בסבב RM -ים שלי (זה שפרסמתי פה לפני חודשיים).

• פותח/ת השרשור
מבחינתי זה לא בזבז שבוע שלם אלא להגיע לשיאים גבוהים יותר חשבתי על חלוקה כזאת של סקוואט וב'נץ ביום אחד ואז דאדליפט ביום אחר אולי נעשה גם פרס אבל לא נראה לי שהיד שלי תאפשר לי .
מה בנוגע ליציאה מפנדלי הבנתי שאני אמור להגיע לOVERreaching בסיום של התוכנית וכשמיגעים למצב כזה עדיף להתאושש מאשר ישר לקפוץ לתוך תוכנית תובענית כמו סמלוב , איך כדי לעשות את התהילך של התאוששות?

מה קורה אייל?

רציתי לשמוע את ההתרשמות שלך לגבי התוכנית גלן.

אני כרגע בליניארית ושוקל לעבור תוכנית בעתיד הקרוב. איזה תוכנית תתאים לי לצורך גדילה של שריר רבה יותר? הטקסס או הגלן או תוכנית אחרת?

מה קורה אייל?

רציתי לשמוע את ההתרשמות שלך לגבי התוכנית גלן.

אני כרגע בליניארית ושוקל לעבור תוכנית בעתיד הקרוב. איזה תוכנית תתאים לי לצורך גדילה של שריר רבה יותר? הטקסס או הגלן או תוכנית אחרת?

גם טקסס וגם גלן פנדלי אמוד דומות זו לזו

חות מהעיקריון שבטקסס המשחק של הנפח וההתאוששות על על פני ימי השבוע
ושבגלן פנדלי על פני הבלוקים שהם כמה שבועות כל אחד

לדעתי תעבור לטקסס

גם אתה ציצי שחיפי 😘

תנסה את טקסס מטהוד

ואם אתה נעול על המעבר לסמולוב שוב [שזה אחלה]
בודקים את ה RM1 של כל התרגילים באותו יום.. כמו בתחרות 🤪

• פותח/ת השרשור
לא ממש אהבתי את הטקסס לא נראה לי שאני יעשה את זה , אני אוהב את הסמלוב אני בהחלט יעשה אותה ללא ספק
חבר'ה מה אם טיפים להתאוששות? יש משו?

שבוע-שבועיים קלים עם עבודה של 60-70 % מ RM1
כשאתה אוכל כמו בנאדם ולא כמו יונה..

זה אמור להביא את הגוף להתאוששות טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית