הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Twinkie Diet

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
פרופסור לתזונה בארה"ב, ניסה לעשות דיאטה שמבוססת על Twinkie שזה חטיף דמוי עוגה דיי נפוץ בארה"ב, כמובן מכיל שומן טראנס, כמעט נטו פחמימות ושומן ועוד זבל רב.

http://www.cnn.com/2010/HEALTH/11/08/twinkie.diet.professor/index.html

הוא הצליח להוריד 12 ק"ג בחודשיים, התוספות היחידות שהוא לקח זה מולטיויטמין, אכל מעט ירקות ופירות ושתה שייק חלבון. התפריט שלו התבסס על החטיף (2/3 מהתפריט).
הכולסטרול ה"רע" (LDL) ירד ב 20% וה"טוב" עלה ב 20% (HDL). כל שאר הפרמטרים בבדיקות הדם היו תקינים לחלוטין. התפריט התבסס על 1800 קל' ביום.

מה הוא בעצם ניסה להוכיח? שבמאזן שלילי יורדים? או אכילת מזון שמוגדר לא בריא יכול גם להביא לירידה במשקל ושמירה\שימור ערכי כולסטרול

• פותח/ת השרשור
הוא ניסה להוכיח שכל מה שחשוב זה הסך הקלורי, או שקלוריה = קלוריה.
כן הוא לא ציין את ההרגשה היומית שלו, כנראה שהוא היה רעב.

אז יכול להיות שפשוט לאנשים בתרבויות שונות שכביכול אין מחלות לב זה כי יכול מאוד להיות כי הם אוכלים פשוט פחות מהאדם המערבי הממוצע? ואין קשר לבשר, דגנים, חלב אנערף?

זה יכול להיות אחלה רפרנס לכל מיני ליצנים שאומרים אני לא אוכל עוגות\עוגיות\גלידה\חטיפים... כי זה לא בריא

"ניסוי" של בנאדם אחד במשך חודשיים בתזונה כלשהי יכול להיות רפרנס מצוין לגבי הקשר בין מרכיבי מזון להתפתחות מחלות כרוניות. עד כאן נשמע לי הגיוני.

"ניסוי" של בנאדם אחד במשך חודשיים בתזונה כלשהי יכול להיות רפרנס מצוין לגבי הקשר בין מרכיבי מזון להתפתחות מחלות כרוניות. עד כאן נשמע לי הגיוני.

לא כל כך הבנתי למה התכוונת בהודעה, הרי מין הסתם הוא לא ביצע ניסוי מדעי מדוייק, אבל לפי הבנתי, זה בדיוק מה שהוא ניסה לבדוק, למרות שהוא אכל ג'אנק, המדדים שלו השתפרו..

אולי פספסתי את הפואנטה שניסית להעביר, אשמח אם תסביר לי למה הכוונה 😃

לא כל כך הבנתי למה התכוונת בהודעה, הרי מין הסתם הוא לא ביצע ניסוי מדעי מדוייק, אבל לפי הבנתי, זה בדיוק מה שהוא ניסה לבדוק, למרות שהוא אכל ג'אנק, המדדים שלו השתפרו..

אולי פספסתי את הפואנטה שניסית להעביר, אשמח אם תסביר לי למה הכוונה 😃
הוא מתכוון שחודשיים לא יכולים להוכיח שום פגיעה פוטנציאלית בגוף, וכדי להוכיח שזה באמת בריא צריך לנסות תזונה כזאת למשך תקופה יותר רחבה ועל קבוצות רחבות יותר מאדם אחד.

עם זאת, הרעיון מאוד משעשע 🤡

עם כמות כזאת של פרוקטוז הוא היה מפתח מטבוליק סינדרום לאורך הזמן. 🤡 (ההודעה מוקדשת למשה)

• פותח/ת השרשור
http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=41943
9

"I don't know what happened, but he's just one guy. Maybe he's hyperthyroid. Maybe he has AIDS or pancreatic cancer or just a really fast metabolism. Maybe he lost lots of muscle mass from the lack of protein. Maybe he was bloated with water before beginning and then fasted and took diuretics at the end

It also seems to have no relevance to women with a long history of overweight. He's young and male.
."

• פותח/ת השרשור
זה לא שיש צורך להסביר את זה, תקרא את המשך התגובה זה מצחיק כי הפורום הזה הוא אנטי פחמימה מושבע.
הם לא מבינים שהכל תלוי במס' הקלוריות, בגלל זה הם מנסים לתרץ את זה שאולי יש לו איידס ובגלל זה הוא ירד במשקל עם אכילה של ג'אנק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית