הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית האימונים SS

• פותח/ת השרשור Elad2
  • פורסם בתאריך

Elad2

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
-15
103
0
כמה שאלות שחשוב לי לדעת התכנית SS
שאלה אחרונה מתאימה יותר לפורום תזונה ותוספים אבל כל השאר לא !! ^^
אני ישמח מאוד אם תענו לי !!!

1) מומלץ לסדר לי תפריט תזונה ? או לאכול מכל הבא ליד?

2)שאלה שרודפת אותי : זה נכון שצריך לאכול כל 3 שעות ארוחה גדולה???? או שאני יכול לאכול גם כל 6 שעות כל עוד אני מסיים את הערכים התזונתיים שלי ליום ??

3) אני מתאמן AB ועולה במשקלים כמו שצריך (מיום ראשון מתחיל SS),
אני משתדל לאכול כל 3 שעות !! אני אוכל רק פחמימות מורכבות.. וחלבונים לפי המינון שצריך
עכשיו שעליתי במשקל גם עליתי המון בכרס... היא פשוט נהייתה ענקית אבל לא שומנית היא קשיחה כזאת...
מה זה אומר?? אם זה אומר משהו בכלל ??

1. לי אין תפריט תזונה...אני פשוט דואג לאכול הרבה...הבסיס אצלי כל יום זה ארוחה עם בשר,4 ביצים,2 ליטר חלב...בבצפר אוכל 3-4 לחמניות עם גבינה צהובה / נקניק...אחרי זה ארוחת צהריים (אורז עם בשר בדרך כלל) אחרי שעה וחצי שעתיים אורז עם טונה,בערב לפעמים שיבולת שועל...יש לך המון אופציות...
2.אתה יכול לאכול גם כל 6 שעות,אבל עדיף יהיה לאכול כל 3 שעות אם אתה רוצה לאכול הרבה,כי ב 2-3 ארוחות ביום יהיה קשה לדחוף כמות גדולה של קלוריות
3.יכול להיות נוזלים,שומן,שריר או שפשוט יש לך המון אוכל בבטן...לי למשל יש רגישות לחלב ואחרי שאני שותה חלב הבטן מתנפחת בטירוף,חוץ מזה אם עלית במשקל מה אתה מצפה?

כמה שאלות שחשוב לי לדעת התכנית SS
שאלה אחרונה מתאימה יותר לפורום תזונה ותוספים אבל כל השאר לא !! ^^
אני ישמח מאוד אם תענו לי !!!

1) מומלץ לסדר לי תפריט תזונה ? או לאכול מכל הבא ליד?

2)שאלה שרודפת אותי : זה נכון שצריך לאכול כל 3 שעות ארוחה גדולה???? או שאני יכול לאכול גם כל 6 שעות כל עוד אני מסיים את הערכים התזונתיים שלי ליום ??

3) אני מתאמן AB ועולה במשקלים כמו שצריך (מיום ראשון מתחיל SS),
אני משתדל לאכול כל 3 שעות !! אני אוכל רק פחמימות מורכבות.. וחלבונים לפי המינון שצריך
עכשיו שעליתי במשקל גם עליתי המון בכרס... היא פשוט נהייתה ענקית אבל לא שומנית היא קשיחה כזאת...
מה זה אומר?? אם זה אומר משהו בכלל ??

1. תלוי מה המצב שלך כיום. אם אתה שחיף מת (ואתה אומר שאתה לא) תאכל מכל הבא ליד. אם לא, אז מומלץ לאכול לפי תפריט. יחד עם זאת, יש מעט מאוד אנשים שמצליחים לעקוב אחרי תפריט יומי. תקפיד על מספיק חלבונים ומספיק קלוריות. זה יותר משמעותי מאשר להתלבט בין חזה עוף או קוטג' וביצים, כי זה מה שכתוב בתפריט, אבל זה לא מה שבא לך היום.

2. לא. לא צריך לאכול כל שלוש שעות ומי שאומר את זה קשקשן.

3. כשאתה מעלה בשריר, אתה מעלה גם בשומן (אלא אם כן אתה עושה מסה נקייה או על חומרים), ועל כן בהחלט יכול להיות מצב שהכרס גדלה, אבל יחד עימה גם גדלו והתחזקו שרירי הבטן ואז יש הרגשה קשיחה כמו שאתה מתאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית