הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיקום הקרסול לאחר נקע

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
שלום, לפני חודש נקעתי את הקרסול ביום סיירות, החובש וחייל נוסף אמרו לי שמניסיון שלהם כדאי לבצע "תרגילי יציבה" בשביל לחזק אותו בגלל שכשנקעתי את הקרסול הגדלתי את הסיכוי לנקוע אותו שוב כי האזור חלש כרגע.
הייתם ממליצים גם לבצע תרגילים לחזק אותו או להפך? לתת לו זמן?
אם אתם כן ממליצים על תרגילים , איזה תרגילים?

אם זה רק נקע זה אמור לעבור לאט וממש מהר,חודש לנקע נשמע מוזר..

כששברתי את הרגל אחרי חודש וקצת כבר חזרתי לעצמי ב 100%,אם אין שום בעיה רפואית אז נקע אמור לעבור מאוד מהר לפי דעתי..

שלום, לפני חודש נקעתי את הקרסול ביום סיירות, החובש וחייל נוסף אמרו לי שמניסיון שלהם כדאי לבצע "תרגילי יציבה" בשביל לחזק אותו בגלל שכשנקעתי את הקרסול הגדלתי את הסיכוי לנקוע אותו שוב כי האזור חלש כרגע.
הייתם ממליצים גם לבצע תרגילים לחזק אותו או להפך? לתת לו זמן?
אם אתם כן ממליצים על תרגילים , איזה תרגילים?

מקרה קלאסי של אנשים שרוצים להישמע חכמים. גם אם מה שהם אומרים נכון, אין להם הסמכה רפואית לשיקום נקע.

אם זה עדיין רלוונטי שווה להתייעץ עם פיזיוטרפיסט שעובד עם ספורטאים

הקטע לקוח מהספר של זציורסקי

קבצים מצורפים

• ankle_sprain.jpg
    ankle_sprain.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 160
יש לי גם קרסול עם נקע חוזר כרוני.

מהנסיון שלי, תתפוס בוסו, תהפוך אותו, תעמוד על רגל אחת ופשוט תעשה תנועות עם הגוף שיוציאו אותך משיווי משקל. כל דבר שיגרום לשרירים שמייצבים את הקרסול לעבוד ולהתחזק.

זה לא פתר לי את הבעיה לגמרי, כי הרצועות שאמורות להחזיק לך את הקרסול נמתחו וכבר לא יחזרו להיות כמו שהיו.
אבל השיקום הרבה יותר מהיר, במקום להיות שבוע עם נקע, אחרי יום כבר אני בקושי מרגיש משהו.

• פותח/ת השרשור
אם זה רק נקע זה אמור לעבור לאט וממש מהר,חודש לנקע נשמע מוזר..

כששברתי את הרגל אחרי חודש וקצת כבר חזרתי לעצמי ב 100%,אם אין שום בעיה רפואית אז נקע אמור לעבור מאוד מהר לפי דעתי..

אני יכול לעשות כמעט הכל אבל בתנועות פתאומיות שמפעילות את הקרסול לפעמים כואב.
תודה לשאר העוזרים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית