עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום נשקלתי ואני שוקל 115 ק'ג. חשבתי לעבור קצת לניטרלי. השאלה היא אם זה יפגע לי באימונים? הרי אני לא מתקדם במשקלי עבודה כמו בSS. מה אתם אומרים?
אגב, לגבי הדיון המרתק שהיה כאן, קח בחשבון שהבנץ' לא יעזור לך בשיט בדחיקה. במקרה הכי טוב הוא לא יפריע לך. אם בא לך לעשות בנץ' תעשה (אני גם עושה תרגילים שאני לא חושב שיעזרו בקרב 2) אבל אל תצפה שהוא יעזור בדחיקה. מה שיעזור לך עכשיו הכי הרבה שם זה פרונט סקוואט ודחיקות.
אגב, לגבי הדיון המרתק שהיה כאן, קח בחשבון שהבנץ' לא יעזור לך בשיט בדחיקה. במקרה הכי טוב הוא לא יפריע לך. אם בא לך לעשות בנץ' תעשה (אני גם עושה תרגילים שאני לא חושב שיעזרו בקרב 2) אבל אל תצפה שהוא יעזור בדחיקה. מה שיעזור לך עכשיו הכי הרבה שם זה פרונט סקוואט ודחיקות.
אני לא מאמין שפעם בשבוע יפגע לי באימונים.
אימונים לפני תחרות בשישי. הנפח ירד בהדרגה.
כזאת נחרצות. אני מכיר משקולנים אחרים (הם מתאמנים באס"א תל אביב) שחולקים על דעתך ושמכניסים לא מעט עבודת בנץ'. אני לא יודע אם אפשר לשייך את זה להתחזקות שלהם, אבל הם אכן מתחזקים. אבל כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון.
אני באמת בד"כ לא נחרץ לגבי דברים כאלה ואין לי את הבטחון המוחלט שלך ושל אלכס לגבי איך משקולנים צריכים להתאמן, אבל בעניין הזה אני יכול להיות די חד משמעי. לא דיברתי עם החבר'ה שאתה מכיר, אבל אני יכול להיות די בטוח שהם לא עושים בנץ' בגלל שהם חושבים שזה יעזור להם בדחיקה. בכל מקרה, פרט למקרים די קיצוניים, מי שחושב שבנץ' יעזור לו בדחיקה טועה. זכותך כמובן לא להסכים, אבל אני די בטוח שאם תלמד לדחוק תשנה את דעתך.
אני מכיר גם משקולנים שעושים קרלז ועולים בתוצאות, אבל אני די בטוח שהמטרה של הקרלז היא אחרת (חוץ מאחד כמובן, שטוען שהוא עושה קרלז כי הוא מושך עם הידיים וצריך לחזק אותן 😃).
למה זה מעניין לדבר על האם קפיצות עוזרות למשהו? הן קשורות עוד פחות ממה שבנץ' קשור.
אני לא בטוח. נראה לי תחרות של מי שלא התחרה ב 07.01.11
04/02/11
תחרות!
סנאץ' - 65 , 70F
פאוור סנאץ' - 70
תחרות ראשונה שלי הייתי קצת לחוץ ולכן עשיתי פאוור סנאץ' כי הייתי קצת חסר ביטחון.... :(
ובכלל בקשתי שישימו לי 75 ולא שמתי לב ששמו לי 70!
קלין & ג'רק - 95, 100, 105. הלך טוב לא יודע למה לא עשיתי 110.....
בסה''כ היה כיף בתחרות ולמדתי הרבה על עצמי. עכשיו יש יותר מוטיבציה ורצון להצליח ולהביא תוצאות יותר טובות!🤘
מזל טוב:YFjeoKfawB: תחרויות תמיד מביאות מוטיבציה וכוחות מחודשים לאימונים הבאים. יש סרטונים?