הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת קריאטין

• פותח/ת השרשור MNIB
  • פורסם בתאריך

MNIB

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
חיפשתי באינטרנט מהי הדרך הכי טובה לקחת קריאטין ומצאתי מספר תשובות ואני לא יודע מה הכי טובה.
אז מהיא הדרך הכי טובה לקחת קריאטין? אני מדבר על המינון ועל זמן הלקיחה.
ואיזה חברה הכי משתלמת לקנות את המוצר שלה?
תודה מראש:79nb:

לא חייב לעשות העמסה. מה זאת אומרת מה יש להגיד? דקסטרוז טוב לאחר אימון יכול לעזור לספגת הקראטין כי אינסולין מכניס גם את הקראטין לתאים

אחי הכל תלוי בכמות ...לפי מה שקראתי בשבועים האחרונים וחרשתי כי גם אני הייתי ואני עדיין בדילמת השימוש
אבל יש 3 סוגים :
אתה יכול לקחת 20 גרם במשך 5 ימים
10 גרם במשך 10 ימים
5 גרם במשך חודש
אוקיי?
תחליט בעצמך ...הכל תלוי במהירות שהשריר שלך יגיע למצב שהוא רווי בקריאטין

אחי הכל תלוי בכמות ...לפי מה שקראתי בשבועים האחרונים וחרשתי כי גם אני הייתי ואני עדיין בדילמת השימוש
אבל יש 3 סוגים :
אתה יכול לקחת 20 גרם במשך 5 ימים
10 גרם במשך 10 ימים
5 גרם במשך חודש
אוקיי?
תחליט בעצמך ...הכל תלוי במהירות שהשריר שלך יגיע למצב שהוא רווי בקריאטין
ואם תיקח את זה יותר זמן תמות?
אתה יכול ישר להתחיל ממינון של 5מ"ג בלי שום העמסה לפי דעתי זה סתם חרטה וגם לפי ניסיון אישי חוץ מי כאבי בן ושילשולים לא יצא לי מזה כלום

העמסה תביא לריווי של הקריאטין מהר יותר. לטוח הארוך אין השפעה.

לadimenia - יש בגוף כבר מספיק אינסולין מהתזונה שאוכלים במהלך היום.... לקחת קריאטין עם סוכר משפרת במידה קטנה את הספיגה.

נערך לאחרונה:
היא כן. לפחות בהתחלה. תראה את המחקר שפרסמתי באשכול של בעיות עיכול.

לפי מה שהבנתי במסקנות (התעצלתי קצת) במדובר בשיפור בפעם הראשונה (להעמסה יומית?) ועד להעמסה רביעית שהיא לא משמעותית .... וכל זה בתוספת של 100 גרם גלוקוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית