Incline Dumbbell Flyes

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום

זה בסדר לבצע את התרגיל כך?

כי אני יודע שצריך לבצע אותו ככה

האם זה משנה?

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עדיפה השיטה ה2.

מישהו קרא את מה שכתוב בהתחלה בסירטון ה1? עלק "זה אחלה תרגיל בתור תרגיל "שורף", אחרי 10 סטים כאלה אני ממש מרגיש את החזה"

כי ככול שהדאמבלים יהיו יותר קרובים אלייך המשקל יהיה לך יותר קל ואתה תעלה יותר במשקלים...
לדעתי תשאר עם השני

בטח שהשני.

הראשון זאת המצאה זה שילוב בין פלייס ללחיצה משהו מטומטם. או שתעשה פלייס או לחיצה מה זה החרטא הזה לערבב.

זה לא המצאה ולא בטיח. במשקל כבד המייצבים של היד לא יכולים להחזיק את המשקל כשהיד ישרה. את האמת זה עושה שני דברים:
א) זה מקצר את המרחק של המשקל מציר התנועה (הכתף בקירוב האופקי).
ב) זה מעמיס פחות על כופפי המרפק שכן זה מקצר את הרכיב המסובב לרכיב דוחס.

זה לא המצאה ולא בטיח. במשקל כבד המייצבים של היד לא יכולים להחזיק את המשקל כשהיד ישרה. את האמת זה עושה שני דברים:
שני הסברים טובים למה לעבוד לחיצה במקום...

אז לא עדיף פשוט להוריד משקל, ולעשות את זה כמו שצריך?

אז לא עדיף פשוט להוריד משקל, ולעשות את זה כמו שצריך?

בהחלט.
זה שהמשקל נמוך זה לא אומר שלשריר יותר קל. המנוף הוא ארוך יותר. אני לא יודע להגיד את היחס, אבל לשם משקל גבוה ולכופף את המרפקים זה פשוט צ'יט. זה משהו שבמשקל סביר יכול לקרות בשתי חזרות אחרונות למשל בגלל התעייפות, אבל להתחיל ככה זו פשוט עבודה לא נכונה.

אגב מצפיה חוזרת בסרטון הראשון, הוא לא עושה את זה בצורה כל כך נוראית.

נערך לאחרונה:
Dark Muse נתן תשובה מעולה, ככל שזרוע מנוף קצרה יותר המומנט קטן ולהפך, זאת הסיבה שרוב האנשים מכופפים את המרפקים בתרגיל הספיציפי הזה. את אותה התופעה אפשר לראות גם בהרחקת כתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית