הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי הרכב התפריט

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
התפריט שלי סביב 2350 קלוריות(נייטרלי~), 260 פחמימה, 157 חלבון, 78 שומן על בערך 70 קילו. לדעתכם כדאי לעלות פחמימה ל300+ ולהוריד בשומן?

בשלב הזה אני רחוק מההמלצות לאתלטי כח\ספרינטרים 5-7 גרם לק"ג משקל

• פותח/ת השרשור
ברמת העיקרון , אני מתכוון לעשות 3 אימוני מגרש(קפיצות\ספרינט) + 3 כח סקווט\דדליפט ובנץ' עצים ונפח נמוך

בשלב הראשוני המטרה תהיה להתייצב על איזשהו נייטרלי ולהתקדם תוך כדי מינימום היפרטרופיה, כשאתקע שקילת מצב מחדש

המטרות שלך לא ברורות אחי. אני לא הבנתי כלום ממה שאמרת. לך על הבייס ליין 1.5-2ג חלבון לקילו 2ג פחמימה והשאר משומן. תעקוב אחרי ההתקדמות ותשנה בהתאם

לדעתי הניטראלי שלך עם האימונים יותר גבוה
ואתה צריך לצרוך יותר חלבון (כי אתה מתאמן כוח)

אם אתה רוצה לשפר ביצועים אז חיובי קטן הכרחי (אפילו של 200 קלוריות)
תתחיל עם משהו ותעשה מדידות ושקילה ותראה איך הולך ולפי זה תשנה
לערכים כרגע הייתי מוסיף עוד חלבון (לכיוון ה180-200) השומן בסדר (בהנחה שיש לך שם שמן זית ואומגה 3...)
ופחמימה זה מה שתשחק איתו אם אתה צריך עוד קלוריות

לגבי האימוני כוח יהיה לך קשה להתחזק ללא נפח
אימוני עצימות יתקעו בשלב מסויים, אז תשקול אולי לשנות מדי פעם את העצימות לדינאמי (בוקס סקוואט מהיר עם 50-60%, ספיד בנצ')
בשביל להתחזק אין מנוס מעבודה בבלוקים של נפח ועצימות בתוכונית שלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרות שלך לא ברורות אחי. אני לא הבנתי כלום ממה שאמרת. לך על הבייס ליין 1.5-2ג חלבון לקילו 2ג פחמימה והשאר משומן. תעקוב אחרי ההתקדמות ותשנה בהתאם

אני לא יודע מה הנייטרלי+אימונים שלי. המטרה שלי למצוא את זה כלומר לאכול ככה שלמשך תקופה לא אעלה במשקל. אחרי שאתקדם באופן זה כמה שאוכל אצטרך לשקול מחדש מה לעשות.

---------- התגובה התווספה ב 10:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:34 ----------

לדעתי הניטראלי שלך עם האימונים יותר גבוה
ואתה צריך לצרוך יותר חלבון (כי אתה מתאמן כוח)

אם אתה רוצה לשפר ביצועים אז חיובי קטן הכרחי (אפילו של 200 קלוריות)
תתחיל עם משהו ותעשה מדידות ושקילה ותראה איך הולך ולפי זה תשנה
לערכים כרגע הייתי מוסיף עוד חלבון (לכיוון ה180-200) השומן בסדר (בהנחה שיש לך שם שמן זית ואומגה 3...)
ופחמימה זה מה שתשחק איתו אם אתה צריך עוד קלוריות

כמה לדעתך אתה שורף באימון כח שכולל סקווט של 3X3(יתחיל במשקלים יחסית נמוכים אבל ילך ויגדל מהר)+ בנץ' כנ"ל?

לקחתי 2050 RMR והוספתי 6 אימונים של 350 קלוריות בשבוע(כשבשלב זה האימוני כח לא כבדים לי)

אני מסכים שזה קצת פחות מנייטרלי , התכנון היה להוסיף עוד בהמשך כשתהיה לי הערכה של כמה להוסיף

למה שמן זית כ"כ חשוב לעומת שומן אחר?

עריכה:
לגבי הכח אני מסכים, אז אני קודם אבדוק כמה אני יכול להתקדם בצורה הזאת שזה משהו שמעולם לא עשיתי
אולי אגיע למשקלים שיהיו מספיק גבוהים מבחינתי ולא אזדקק לנפח כי כבר לא יהיה טעם לשפר את ההרמות הבסיסיות 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ד"א הנה התפריט
איך הוא נראה לכם? (אבוקדו יוחלף כנראה בקופסת טונה) ויש שם אומגה 3 גם

קבצים מצורפים

• תפריט עונה.bmp
    KB 853.3 · צפיות: 174
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית