הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית HST - ללא דדליפט

outlawtorn

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתכוון להתחיל בתכנית HST
ושמתי לב שאין בין התרגילים הבסיסיים שמוצעים במאמר דד ליפט.
ראיתי חבר'ה פה ובמקומות אחרים שעושים סטיף דד ליפט שלפי מה שהבנתי זה בלי להתכופף עם הרגליים, האמת היא שאני לא מת על התרגיל הזה, אם אני אעשה דדליפט רגיל זה יהיה בסדר?
ואם לא, למה לא, מה זה עושה שהסטיף דדליפט לא עושה (זה דיי ברור שיש פה עבודה על רגליים ואולי עוד דברים אבל אני אשמח לתגובה מפורטת שתעזור להבין הכל)

נכון התוכנית כוללת דדליפט רומני או סטיף דד ליפט.

לא כדאי להוסיף דד ליפט רגיל לאימון. האימון בלאו הכי מספיק קשה. באימונים האחרונים בבלוקים (למי ששם שעובד כמו שצריך) אם תוסיף את הדדליפט אתה תגיע לאימון יתר או כשל.

מניסיון כושל - עוד המלצה - לא לבצע אותה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שלגב אם אני אעשה מתח ובנט אובר רוא זה סבבה ?

ואם אני על מאזן חיובי\ניטרלי,
בוא נגיד ככה אני לא עושה חיטוב ולא שומר על דיאטה או משהו אבל אני גם לא טוחן בלי הפסקה אני כרגיל...

ובמאמר כתוב שצריך לעשות סט 1\2 לכל תרגיל.
זה אומר שאני צריך לבוא ישר עם המשקל של אותו יום ולעשות או לעשות קודם חימום עם המוט בלבד או משקל קל ?

נערך לאחרונה:
חימום קליל. יש אימונים שפשוט נופלים מהרגליים.

אני כבר אומר זו לא תוכנית למתחילים וצריך לשים משקלי עבודה כמו שצריך. אתה צריך להגיע למצב של כשל בחזרה האחרונה או כמעט כשל - בבלוקים האחרונים בחזרות האחרונות.

בנוסף אתה חייב להקפיד על אימונים בתדירות קבועה. לפי דעתי כדאי ליהיות במאזן חיובי בלבד.
מניסיון אישי התוכנית בשלילי\נייטראלי לא משיגה את התוצאות שלה כמו תוכניות אחרות (לינארית\FBW\אחרות)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית