הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט - טכניקה - פרסום (2)

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
*מצטער מראש שזה צולם לצד, אין לי מושג איך חבר שלי צילם.
הנה הסירטונים :
בלי Hip Drive
10 קילו בכל צד:

עם Hip Drive
זה הסרטון השני שבחזרה 3,4,5 יש ניסיון לא ממש מוצלח של HIP DRIVE

---------- התגובה התווספה ב 21:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:40 ----------

הבעיות שאני רואה פה זה, ידיים לא מספיק למעלה.
לדעתי, החזרה הכי טובה הייתי הלפני אחרונה בסרטון השני. שזה חזרה 5 מתוך 6. בטעות עשיתי 6 חזרות..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
😲
אחי יש לך סקוואט די טוב אבל תשתדל לרדת קצת יותר עמוק וגם המוט צריך להיות על הכתף האחורית
יש לי קצת בעיות עם למקם את המוט ככה שממש לפעמים אני באמת מרגיש שקצת כואב לי אחרי הסט ולפעמים לא כואב.. אני עדיין בחיפושים אחר המקום המושלם.
בקשר לעומק, אני אשתדל לרדת טיפ טיפה יותר עמוק, חבל ש Hip Drive אצלי ממש גרוע ככה שזה מקלקל כמעט את כל הסט אבל ככה לומדים 😃
תודה.

😲
יש לי קצת בעיות עם למקם את המוט ככה שממש לפעמים אני באמת מרגיש שקצת כואב לי אחרי הסט ולפעמים לא כואב.. אני עדיין בחיפושים אחר המקום המושלם.
בקשר לעומק, אני אשתדל לרדת טיפ טיפה יותר עמוק, חבל ש Hip Drive אצלי ממש גרוע ככה שזה מקלקל כמעט את כל הסט אבל ככה לומדים 😃
תודה.
אחי אצלי גם היו כאבים בהתחלה במיוחד בקטע של מתיחת הכתף אבל אל תדאג אם תעשה כמה פעמים זה יעבור לך

אני לא ידוע אם זה בגלל הזוית הדפוקה או בגלל שאתה באמת עושה את זה, אבל זה נראה כאילו אתה עולה בצורה לא סימטרית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית