הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה- מה לעשות??

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום

אני מתגייס בקרוב מאוד ונאלץ להפסיק להתאמן. אני כבר שנה מתאמן במכון כושר ואפשר לומר שרואים שיפור אצלי- בהתחלה הייתי מאוד רזה ועכשיו קיבלתי קצת נפח ואני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי.
בגלל העובדה שאני מתגייס לצבא, אני לא אוכל להתאמן יותר וכנראה שגם מה שבניתי עד עכשיו יירד מהר מאוד.
רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? האם יש מישהו ששימר על מסת השרירים שלו בצבא? האם מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה באמת עוזרים לשמר את השרירים?

ועוד דבר, חשבתי על לקנות אבקת חלבון, אפילו אם אני מתגייס אוטוטו.. תמיד רציתי לנסות אבקת חלבון. האם כדאי לי לקנות עכשיו? האם זה לא יהיה בזבוז, או שאולי זה יוכל להועיל לי אם אני יוצא הביתה פעם בשבועיים נגיד והולך לאימון בחדר כושר?

אשמח לתשובות על השאלות שלי ולשמוע מכם טיפים והמלצות לגבי מה שכתבתי למעלה

תודה 😃

כל מה שכתבת ושאלת פה נטחן כבר בפורום ואפילו לא מזמן (לפני יומיים!!)

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17249

לשאלתך: אל תתעסק בקקה בטירונות. תעשה מה שצריך בטירונות, אני מבטיח לך שאחרי שבועיים לא יהיה לך כח לפקלי כח ולאפקות חלבון.

תסיים מסלול כמו בן אדם ואז תתאמן.

גיוס קל ונעים 😃

• פותח/ת השרשור
אבל הבעיה היא מתי להתאמן?

אימון של פעם בשבועיים-שלוש יעזור לי בכלל? אפילו רק לשמר את השריר?

אין כאן מישהו שהצליח לשמר את מסת השריר בצבא או אפילו לגדול?

---------- התגובה התווספה ב 21:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:52 ----------

הקפצה

לא צריך להקפיץ אם לא ענו לך כנראה שלאף אחד אין משהו חכם להגיד.

אם אתה שואל את דעתי (ויש לי נסיון בלהכין חבר'ה לגיוס קרבי) תתרכז בריצות יותר מאשר במאסה, גם ככה אתה לא תצליח לשמר יותר מדי. תסיים מסלול ואז תתאמן כמו בן אדם, אל תאכל סרטים על זה עכשיו תנצל את הזמן לפני הגיוס לעשות חיים.

אם תתגיס לקרבי לא יהיה לך זמן לעבוד בחדר כושר ואימון בשבועיים שלוש לא יעזור לך בגרוש...
אתה תראה שגם מתח מקבילים וזה אתה לא תעשה באופן קבוע... קיצר תתאמן על סיבולת אם אתה מתאמן על משהו ואבקת חלבון זה לא נחוץ לך בשלב זה...

אני בצבא וירדתי הרבה (מאוד!!!) בגודל ובמשקל.. עושה פקלים מתח ומקבילית כשאפשרי, זה נחמד אולי קצת משמר אבל לא משהו רציני..
אל תקנה עכשיו אבקת חלבון זה לא יהיה יעיל!

גוס קל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית