הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך משפרים מהירות תגובה(אגרוף)?

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך

M_A

משתמש מתחיל
138
0
נק' מוניטין:
7
138
0
הסמסטר אני עושה קורס אגרוף למתחילים,שמתי לב שאני כבד ואיטי יחסית לאחרים.
יש דרך לשפר את זה?(מעבר לאימון אגרוף עצמו)זה לרוץ יותר?לעבוד יותר על שרירים מייצבים?(בטן,גב,מותניים וכו)

זריזות זה דבר שונה לגמרי ממהירות תגובה. לא הבנתי מה אתה רוצה לשפר.

ביגלל שאתה מתחיל אז אתה איטי באימון עצמו אמורים לחזק. אים הזמן זה יבוא הם יותר מהירים ביגלל שהם אולי שוקלים פחות גוף יותר קל יש תרגיל אחד למהירות קח 2 מישקולות קלות כל יד ותיתאגרף באויר( בתכניקה נכונה) זה למהירות אבל לא ממליץ לכה לעשות את זה סתם ככה אים אתה בקורס אז תישטפר אים הזמן

הסמסטר אני עושה קורס אגרוף למתחילים,שמתי לב שאני כבד ואיטי יחסית לאחרים.
יש דרך לשפר את זה?(מעבר לאימון אגרוף עצמו)זה לרוץ יותר?לעבוד יותר על שרירים מייצבים?(בטן,גב,מותניים וכו)

תמתין עם זה קצת. אתה אמור להפוך לזריז יותר עם הזמן, בעקבות האימונים עצמם רק חשוב לתת מעצמך כמה שיותר. זאת אומרת, אם לא תתאמץ ו*תנסה* להשתפר מפעם לפעם ולתת מכה יותר מהירה וכו' אתה לא תשתפר.

ביגלל שאתה מתחיל אז אתה איטי באימון עצמו אמורים לחזק. אים הזמן זה יבוא הם יותר מהירים ביגלל שהם אולי שוקלים פחות גוף יותר קל יש תרגיל אחד למהירות קח 2 מישקולות קלות כל יד ותיתאגרף באויר( בתכניקה נכונה) זה למהירות אבל לא ממליץ לכה לעשות את זה סתם ככה אים אתה בקורס אז תישטפר אים הזמן

איזה חרטטן לא נורמלי אתה.

אני לא חרטטן יש לי חבר שמיתאמן להיות לוחם הוא יודע דברים אבל לא כדי לעשות את זה אים הוא בקורס שם הוא כבר ישתפר גם ככה

קרב צל? עבודה על שק/פדים? לדעתי שיפור הזריזות לא יבוא מאימונים ייעודיים בחדר כושר אלא מאימונים ייעודיים במכון האגרוף...

כתבת שאתה "כבד ואיטי ביחס לאחרים". טעות נפוצה של מתאמנים מתחילים היא להיות כבדים ו"מכווצים" באימון, דבר שנגרם עקב הדגש המוגזם שהם שמים על כח. אחד הדברים שזה גורם הוא פגיעה בזריזות (לצד פגיעה בטכניקה, בטקטיקה, בשליטה ובמהירות התגובה). נסה להיות יותר משוחרר ורפוי באימון ופחות מכווץ.

קח גם בחשבון שזריזות זה רק פקטור אחד קטן במשחק הזה..

אציין שהדעה שלי מבוססת על מה שאני משליך מאגרוף תאילנדי (מתאמן כ9 חודשים) על אגרוף קלאסי.

שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית