שלום.
אני חדש כאן.
חבר המליץ לי על הפורום עכב בעיה שאני ניסחב איתה כבר בערך שלוש שבועות.
אז ככה..
אני התחלתי SS לפני 3 שבועות..
אני מעלה משקלים בכל התוכניות 2.5 קילו כל יום אימונים
בסקוואט אני לא מעלה בכלל אני נשאר על 45 קילו כי אני לא יודע עדיין איך עושים נכון.
צירפתי סירטון מהצד של הסקוואט שלי:
אני יודע שהוא לא נכון.. השאלה מה לא נכון בידיוק ומה בידיוק אני צריך לשנות כדי שהוא יהיה נכון.
ועכשיו יש עוד משו שרציתי להתייעץ.
לפני שנתיים וחצי היה לי "גמישות יתר בברכים"
הרופא המלית לי לנוח שבועיים במיטה בלי לאמץ רגליים בתנוחה מסויימת ואז הכאבים יפסיקו..
עברו הכאבים...
היום אחרי שאני עושה סקוואט, אם אני מיישר את הרגל בעמיד לגמרי [למצב שהפיקה חופשיה] לבערך דקה ואז אני משחרר יש לי כאב באזור הברך למשך 5-7 שניות..
חבר שלי אמר לי שאם יש לי כאבי ברכיים רוב הסיכויים שסקוואט בריא ויועיל בנושא אבל לא ברור לי למה זה קורה אחרי סקוואט.
אלי.
אני חדש כאן.
חבר המליץ לי על הפורום עכב בעיה שאני ניסחב איתה כבר בערך שלוש שבועות.
אז ככה..
אני התחלתי SS לפני 3 שבועות..
אני מעלה משקלים בכל התוכניות 2.5 קילו כל יום אימונים
בסקוואט אני לא מעלה בכלל אני נשאר על 45 קילו כי אני לא יודע עדיין איך עושים נכון.
צירפתי סירטון מהצד של הסקוואט שלי:
אני יודע שהוא לא נכון.. השאלה מה לא נכון בידיוק ומה בידיוק אני צריך לשנות כדי שהוא יהיה נכון.
ועכשיו יש עוד משו שרציתי להתייעץ.
לפני שנתיים וחצי היה לי "גמישות יתר בברכים"
הרופא המלית לי לנוח שבועיים במיטה בלי לאמץ רגליים בתנוחה מסויימת ואז הכאבים יפסיקו..
עברו הכאבים...
היום אחרי שאני עושה סקוואט, אם אני מיישר את הרגל בעמיד לגמרי [למצב שהפיקה חופשיה] לבערך דקה ואז אני משחרר יש לי כאב באזור הברך למשך 5-7 שניות..
חבר שלי אמר לי שאם יש לי כאבי ברכיים רוב הסיכויים שסקוואט בריא ויועיל בנושא אבל לא ברור לי למה זה קורה אחרי סקוואט.
אלי.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: