הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לתוכנית חדשה

• פותח/ת השרשור ZOHAN
  • פורסם בתאריך

ZOHAN

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
עד עכשיו עבדתי בSS אבל אני לא מצליח להיתקדם יותר, וגם השינה שלי בזמן האחרון לא טובה.
גם מבחינת מישקל גוף אני תקוע על 78 ואני אוכל כמו שצריך.
חשבתי אולי לעבור לתוכנית של נטו גדילה ואז אולי אחרי שאני יצליח לעלות במאסת גוף יהיה לי יותר קל להיתחזק בתוכניות הכוח.
מישקלי עבודה:
סקוואט 95KG 3X5 אני ממש חלש בתתרגיל הזה וכל הנושא של שבירת מקביל עושה לי לא טוב למטה
דדליפט שיא KG140 ל4 חזרות כרגע אני עובד עם 120 לחמש
בנצ' שיא 95KG ל3 חזרות כרגע עובד על 80 ל5X3
פרס 52KG וחצי ל 3X5 וזה בקושי רב אני פשוט חלש בתרגיל הזה
מתח בתלית 23KG ל5X3

מטרות להגיע ל85 קילו ואז להיתחטב לא מעניין אותי להרים מישקלים מטורפים אלה רק לעלות במישקל גוף עוד טיפה.

אתה אומר שהשינה שלך לא טובה אז כמובן שאתה לא מתקדם, אתה פשוט לא מתאושש טוב, זה שתעבור תכנית לא יעזור לך, אתה צריך פשוט לישון טוב

SS היא תכנית כח אבל גם גדלים ממנה, אם לא מיצית אותה עדיין אין לך טעם לעבור לתכנית אחרת, שוב, כי ההתאוששות שלך לא מספיקה.

הדרך לגדול היא להרים כבד.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בעיה שניה זה שאני צריך פתרון טוב לרגלים במקום הסקוואט הוא לא מתאים לי(בעיה רפואית)
הוא עושה לי כאבים למטה אז אני צריך עזרה בלשלב תרגילים אחרים בSS

קודם כל לא יכול להיות שאתה אוכל כמו שצריך לאכול ב-SS ושלא תעלה במשקל. אם היית אוכל כמו שצריך היית עולה במשקל בלי קשר לעד כמה מוצלחים האימונים שלך. שנית כל אתה לא ישן. משני אלו נובע כי אתה לא עושה את התכנית כי התכנית כוללת מנוחה ותזונה מספקת כדרישה בדיוק כמו האימונים עצמם.

שלישית, SS היא תכנית של נטו גדילה.

• פותח/ת השרשור
גם עשינתי טוב הייתי כבר צריך לעשות דילאודים כדי להיתקדם בכתפים בכלל זה ניראה כאילו מציתי תתוכנית
ובקשר לאכול אני אוכל הרבה
בקשר לרגלים זה ממש חשוב לי לימצוא תחליף וצריך את עזרתכם

אתה לא מבין שאם תאכל מספיק ז"א במאזן קלורי חיובי אתה תעלה במשקל בהכרח? ו-SS דורשת יותר ממאזן חיובי. אתה לא עולה במשקל -> אתה לא אוכל מספיק.

ולא הבנתי מה הבעיה שלך עם הסקוואט. אם אתה חלש בתרגיל מסויים אתה מפסיק לעשות אותו? מה ההיגיון בזה? ולא מובן למה אתה מתכוון ב"לא עושה לי טוב למטה".

הסקוואט הוא התרגיל הכי טוב והכי בסיסי לרגליים, כדי להצליח בהתקדמות בו לפי SS אתה צריך מנוחה מספקת והמון אוכל. אתה לא מקיים את שניהם ולכן אתה "חלש" בתרגיל הזה ולא מתקדם.

במקום להאשים את התכנית ולומר שהיא לא מתאימה לך ושאתה רוצה לשנות, קח אחריות ותשנה את עצמך. בלי מנוחה מספקת ותזונה מתאימה אתה לא תתקדם בשום תכנית.

• פותח/ת השרשור
יש כמה בעיות
באיזור למטה הכוונה באשכים זה עושה לי כאבים ויש לי בעיה מסוימת שמה שהרופא אמר שלדעתו לא כדאי לי להרים כבד
זה לא קשור לעצלנו או דברים כאלו או ויתור

אני אחכה לתגובה של מישהו יותר מיודע בנושא כי זה נשמע לי די מופרך. לחץ מקומי בורידים בצורה כזו, שגורם לכאב? 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית