Yakirh משתמש פעיל 580 0 נק' מוניטין: 31 0 580 0 29/11/10 #1 אהלן , אני בשלבים להתחיל עם SS , במכון שאני מתאמן אין כלוב יש רק סמית' , כדאי לעשות סקוואט בסמית' בכלל ? שמעתי שלא כדאי וכל זה .. תודה רבה מראש 😃
אהלן , אני בשלבים להתחיל עם SS , במכון שאני מתאמן אין כלוב יש רק סמית' , כדאי לעשות סקוואט בסמית' בכלל ? שמעתי שלא כדאי וכל זה .. תודה רבה מראש 😃
moo משתמש על 13,041 803 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 59,934 0 13,041 803 29/11/10 #2 בסופו של דבר אתה צריך לעשות סקוואט חופשי, תמצא את הדרך להוציא את המוט ממקבילים או משהו אחר אם אין ברירה אז עוברים מכון סקוואט בסמית פחות טוב משמעותית, אבל אם אין לך ברירה תעשה מה שיש רק אתה לא עושה SS ולכן כדאי לעשות FBW אחר עם התאמות Upvote 0 Downvote
בסופו של דבר אתה צריך לעשות סקוואט חופשי, תמצא את הדרך להוציא את המוט ממקבילים או משהו אחר אם אין ברירה אז עוברים מכון סקוואט בסמית פחות טוב משמעותית, אבל אם אין לך ברירה תעשה מה שיש רק אתה לא עושה SS ולכן כדאי לעשות FBW אחר עם התאמות
Yakirh משתמש פעיל 580 0 נק' מוניטין: 31 0 580 0 29/11/10 פותח/ת השרשור #3 אני בינתיים מתאמן עם תוכנית AB משהו כמו חודש וחצי כבר והתוצאות ממש לא בשמיים שמעתי כל הזמן על הSS אז החלטתי להתחיל , בכל מקרה אני מקווה שלא יעשו לי בלאגן במכון להוציא את המוט מהספסלים של הבנצ' תודה Upvote 0 Downvote
אני בינתיים מתאמן עם תוכנית AB משהו כמו חודש וחצי כבר והתוצאות ממש לא בשמיים שמעתי כל הזמן על הSS אז החלטתי להתחיל , בכל מקרה אני מקווה שלא יעשו לי בלאגן במכון להוציא את המוט מהספסלים של הבנצ' תודה