הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי התוכנית SS

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
אהלן,
-אין כלוב במכון אז בתור התחלה עם הסקוואט חשבתי אולי לעשות עם W אבל אין לי מושג אם זה דופק את הגב או משהו בסגנון ?
- Press , אפשרי להחליף את התרגיל הזה בלחיצת כתפיים עם משקולות ? כמו שזה נראה לי בסרטונים שאני רואה יהיה לי קשה לבצע את התרגיל כמו שצריך (אין מי שיסביר לי ..) , כדאי להחליף או שעדיף שאני יתעקש ללמוד את הטכניקה ?

תודה רבה 😃

ה W לא דופק כלום אבל זה סתם דפוק. למה שלא תעשה עם מוט רגיל ?
אפשר לעשות פרס עם משקולות ולדעתי זה אפילו יותר רצוי אם אין לך איך להרים את המוט. מצד שני - פרס עם מוט מאפשר לעלות משקלים יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
ה W לא דופק כלום אבל זה סתם דפוק. למה שלא תעשה עם מוט רגיל ?
אפשר לעשות פרס עם משקולות ולדעתי זה אפילו יותר רצוי אם אין לך איך להרים את המוט. מצד שני - פרס עם מוט מאפשר לעלות משקלים יותר מהר.

כי עם הW יהיה לי יותר קל להוריד אותה על איזה כיסא או משהו (לא בעיה לאלתר כבר ראיתי דברים ,אני מזכיר לך אין כלוב..)
ולגבי הפרס אני בעקרון עושה 12.5 כל יד עם המשקולות בלחיצת כתפיים אז אני מעדיף להשאר עם זה (לפחות בהתחלה ואז אוליי לעבור למוט).

כי עם הW יהיה לי יותר קל להוריד אותה על איזה כיסא או משהו (לא בעיה לאלתר כבר ראיתי דברים ,אני מזכיר לך אין כלוב..)
ולגבי הפרס אני בעקרון עושה 12.5 כל יד עם המשקולות בלחיצת כתפיים אז אני מעדיף להשאר עם זה (לפחות בהתחלה ואז אוליי לעבור למוט).

לא ניראה לי שיהיה לך קל להוריד את ה W על הכיסא כשיש 20 כל צד... שלא נדבר על משקלים גבוהים יותר.
אני בספק אם תוכל להרים אותו לגב בכלל..
לגבי הפרס, מחזק את מה שסטן אמר.
אגב אין לך שם איזה בנץ' עם שיניים עליונות בצד האחורי שלו שאפשר לעשות סקוואט חופשי? (זה מה שאני עושה כי אין כלוב..)

קח את המוט מהבנץ'.
פרס - אתה עושה קלין מהרצפה ואז מתחיל לעבוד. הוא אחד התרגילים הקלים ביותר ללמידה - תראה סרטונים ביוטיוב ותבין הכל, תזכור לכווץ תחת והכל יהיה בסדר.

סקוואט - תעשה פרונט סקוואט, שוב פעם - קלין מהרצפה אל הכתפיים ואתה מתחיל לעבוד.

• פותח/ת השרשור
לא ניראה לי שיהיה לך קל להוריד את ה W על הכיסא כשיש 20 כל צד... שלא נדבר על משקלים גבוהים יותר.
אני בספק אם תוכל להרים אותו לגב בכלל..
לגבי הפרס, מחזק את מה שסטן אמר.
אגב אין לך שם איזה בנץ' עם שיניים עליונות בצד האחורי שלו שאפשר לעשות סקוואט חופשי? (זה מה שאני עושה כי אין כלוב..)

גם נכון, אני ינסה דווקא נשמע טוב 😃 הבנתי שהביצוע של הטכניקה של הסקוואט קשה ללמידה לבד .. אני ינסה ויעלה סרטונים בתקווה ללמוד טוב

קח את המוט מהבנץ'.
פרס - אתה עושה קלין מהרצפה ואז מתחיל לעבוד. הוא אחד התרגילים הקלים ביותר ללמידה - תראה סרטונים ביוטיוב ותבין הכל, תזכור לכווץ תחת והכל יהיה בסדר.

סקוואט - תעשה פרונט סקוואט, שוב פעם - קלין מהרצפה אל הכתפיים ואתה מתחיל לעבוד.

הפרונט סקוואט נראה קל לביצוע , אני אנסה (גם יעלה סרטונים שלי לכאן כדי שיעזרו לי מה לתקן )
תודה רבה אנשים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית