הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בליניארי+אירובי

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
התחלתי חיטוב שבוע שעבר, כרגע עם התוכנית הליניארית, הזנתי את המשקלים בצורה כזאת שבשבוע השישי אני אמור להגיע למשקלי RM5, התחלתי גם לרוץ, דופק סביב 50-60% סביב ה3 ק"מ ומעלה את זה כל שבוע.
הימי אימון הם ראשון-שלישי-חמישי והריצות בשישי ושבת.
התזונה היא 180-200 חלבון 80-100 שומן וסביב ה50 פחמימה ליום.
השאלה שלי היא בנוגע לסקוואט, האם להמשיך את התוכנית כמו שהיא או שניתן לוותר על סקוואט ביום אימון ואם כן, אז איזה יום אימון (קל בינוני קשה)?
כל כמה זמן לעשות העמסות, רגיל כל 10-14 יום?
תודה.

לא לוותר על הסקוואט, העמסות לעשות אם אתה באמת על 50 גרם - אז הייתי עושה העמסה אחת לשבוע.

• פותח/ת השרשור
המקור לפחמימה בתפריט הוא בעיקר מדברים כמו יופלה 0% (15 ב2) סביב החצי ליטר חלב (15) ואגוזים (20) וירקות. ככה שזה יוצא סביב ה50-60 גג ליום.
לכמה גרם פחמימה אתה מציע להגיע בהעמסה? חשבתי משהו כמו 250-300?
אגב שאלתי אם לוותר על הסקוואט בגלל שהריצה היא עליות ירידות, ככה שכשאני מגיע הבייתה אני בקושי הולך כי התאומים וה4ראשי כואבים,השאלה אם זה לא יגרום לעומס יתר?

נערך לאחרונה:
אם אתה מתכנון חיטוב ארוך (בערך 3 חודש +) אז בהעמסה תאכל מה שבא לך. למרות שהעמסה איכותית מינימום שומן.

אבל אני אכלתי מה שבא לי וכמה שבא לי בהעמסות. זה מאוד חושב בקטע הפסיכולוגיה (ולא רק).

זה קצת מצחיק אבל לפי דעתי לא כזה חייב אירובי בחיטוב (לא מדבר על השומן העיקש). גירעון טוב יכול להספיק - חשוב שהאימונים יהיו טובים - הרבה יותר מהאירובי. (בהנחה שיש גירעון כמו שצריך)

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן משהו כמו חודשיים. וכן אני יודע שאירובי לא חובה אבל מכוון שיש לי רק חודשיים, אני מוסיף כדי להגדיל את הגירעון (ביום רגיל אני בגרעון של 400-500 אם להאמין לRMR שהוא 2300)
מה גם שאם כבר דל פחמימה אז עד הסוף, נעיף את השומן העיקש 😛

בכל מקרה העמסה צריכה להתבצע יום או יומיים? במאמר הדל פחמימה מתייחס רק למאסה ולא לחיטוב.

לפי דעתי יום 1 יספיק (24 שעות) לרוב האנשים.

שומן עיקש מומלץ לפי הפרוטוקול של לייל. (יש מאמר בפורטל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית