הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט? ובמה אפשר להחליף טונה?

The doctor

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
19
25
0
שתי שאלות
1) במה אני יכול להחליף חבילה של טונה במים? ולא בשמן.. פשוט זה לא טעים לבד.. ואני עוד צריך לאכול את זה אם כוס חלב.. שזה תחלס מגעיל.... מה יש להוסיף לזה או להחליף את זה כדי שיהיה משהוא טעים ולא ממלא מידי כי אחרי הטפרית הזה אני כבר יהיה מפוצץ
2) איך הטפרית הזה לתקופת מסה? אני יודע שאין בו הרבה קלויריות (2600 פלוס מינוס כי לא חושבו הירקות ופירות ויש מלא) אבל יש הרבה חלבון... קיצר הינה:

ארוחה 1

1.5 • כוסות קורונפלקס
1 •כוס חלב
3 •כפות חמאת בוטנים

ארוחה 2
•לחמנייה שלמה/ 2 פרוסות לכם
1 •ביצה שלמה
1 •כף חומוס
3 •ירקות

ארוחה 3
1 •כוס מבושל אורז לבן
100 •גרם מבושל חזה עוף/ 6 קיצוצות/ 3 שניצלים
• חצי אבוקדו שלם
3 •ירקות

ארוחה 4
2 •מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

ארוחה לאחר אימון
1 •טונה במים
300 •מ"ל חלב 1% + 2 תמרים

ארוחה 5
1 • כוסות מבושל אורז לבן
100 •גרם חזה עוף
• ירקות
2 •כפיות שמן זית

סה"כ:
חלבון: 155~
פחמימה: 250 ~
שומן: 85~
קלוריות: 2400~

לא חושבו הירקות תפריט

אני חייב לומר משהו אני די נגד תפריטים מובנים וקשיחים. למה שלא תאכל מה שאתה אוהב 😃 ואם זה חשוב לך אתה יכול לספור קלוריות. (ולהעריך פלוס מינוס את הערכים התזונתיים)

ממש לא משהו חלב זה חרא. ואיך הגעת ל 155 ג חלבון אני ספרתי 110 בערך. טונה =30ג 100ג חזה עוף=27ג כוס חלב 200מל = 5ג אז איך הגעת ל 155. התפריט לא מאוזן בכלל יש לך יותר מדי פחמימות פשוטות קורנפלקס אורז לבן וכו, תחליף את הקורן פלקס ל 30ג שבולת שועל ואת האורז ל 100ג בטטה.
לא נתת בכלל את הנתונים שלך גיל גובה משקל תכנית אימונים כלום. איך אתה מצפה לקבל תגובות לעניין?

• פותח/ת השרשור
זה מהאינטרנת... כלומר זה מה שאומר לי כמה חלבון ודברים יש....

אני בן 16
1.75
62 קילו

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:45 ----------

לפי החישוב שלך זה הגיוני...
כי יש ככה-
טונה- 30 גרם
150 גרם חזה עוף... כפול 3 (כי יש את זה פעמיים ביום והוספתי עוד 50 גרם...)-27+27+27
כוס חלב -5
ועוד ביצה
זה איזה 125... ויש עוד מכל השאר.. זה יגיעה ל150 לא?

בחור למה להסתבך עם הכאב ראש הזה? תאכל 3 ארוחות כבדות ביום המבוססות על בשר, מוצרי חלב ושמן + פחמימות לסוגיהן, אורז, לחם, אטריות וכ'ו וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית