הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שמישהו ישמיד כבר את הנטורופתים האלה!

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ונניח שאתה מתחת, על כמה הוא ממליץ לתסף ביום? 2000-3000?

הבנתי שזה אינדיווידואלי, יש לו SECTION שלם בבלוג שמדבר על מקרים של חוסר בויטמין D
הייתה לו אישה עם ערכים מאוד נמוכים באיזור 20 שהומלץ לה על 6000 ליום וכשהעלייה לא הייתה מספקת לטעמו(40~) הוא העלה לה ל10,000. הוא ממליץ על תיסוף אינטנסיבי במיוחד לבני 40+ כי הוא טוען שיכולת ספיגת ויטמין D ב90% מאוכלוסיה זו כמעט ולא קיימת יותר וזה אחד התוספים הכי חשובים מבחינתו
בנוסף רק ויטמין בטיפות ולא בכדורים כי הכדורים לא נספגים טוב

• פותח/ת השרשור
אני מניח שסופטג'ל=נוזל=טיפות. בכדורים הוא התכוון לפילס?

נעלם :(
דברתי איתו לפני כמה ימים במייל על הוונדלר 5/3/1
אבל הוא לא מגיב יותר מידי בפורום.
בנצור אוהבים אותך. תחזור :(😘👑🙃

אני פה. הייתי בהפסקה קטנה. אני רואה שמחזיקים את גחלת השומן הרווי והפלאו דולקת. מצוין.

• פותח/ת השרשור
אני פה. הייתי בהפסקה קטנה. אני רואה שמחזיקים את גחלת השומן הרווי והפלאו דולקת. מצוין.
לעולם לא אתן לה להכבות.
מה זה הלוג החדש שיש לך בחתימה?
ואתה מוזמן להציף רפרנסים ומאמרים מעניינים באשכול החדש. אני יודע שיש לך מלא. (וחלק ממה שיש שם מצאתי מהודעות שלך כמובן).

לעולם לא אתן לה להכבות.
מה זה הלוג החדש שיש לך בחתימה?
ואתה מוזמן להציף רפרנסים ומאמרים מעניינים באשכול החדש. אני יודע שיש לך מלא. (וחלק ממה שיש שם מצאתי מהודעות שלך כמובן).

זה בלוג (לא לוג) שבו אני כותב על תזונה מונעת מחלות כרוניות (במקום להטריד את הפורום בשטויות האלה כי זה באמת לא ממש קשור לאימונים ותזונה של חיטוב/מסה).

• פותח/ת השרשור
כמובן שנפלה לי ה-ב'.
ואני הופך להיות קורא קבוע. כל כמה זמן אתה מעדכן? הוא רק שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית