הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרירים בDAEDLIFT

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
היי,
היום עשיתי deadlift בפעם הראשונה , הקפדתי על גב ישר שלא יתעגל ועל כל הסט-אפ וכו' (70 קילו 1X5)
בכל מקרה בתרגיל עצמו לא הרגשתי שום שריר פועל חוץ מהגב התחתון שהרגשתי אותו חזק , אוליי לא הוצאתי מספיק חזה (אני לא יודע , אני אצלם סירטון אם כנראה זאת הבעיה ונראה..)
בכל מקרה , על איזה שרירים הדדליפט עובד? , מה הסיבות שלא הרגשתי את השרירים פועלים ?
תודה רבה מראש !

השרירים שפועלים הם רבים.
בעיקר גב ורגליים וכניראה שהמשקל לא גבוה מספיק כדי שתרגיש את השרירים האחרים.

• פותח/ת השרשור
אוליי זאת גם הסיבה אני ינסה לעשות 85 לפחות באימון הבא..
ובכל מקרה סתם לידע כללי בשבילי, בפלג גוף עליון (כולל ידים) על איזה שרירים הוא עובד ?

אם אתה מרגיש שריר = עבדת עליו?
אם אתה לא מרגיש את השריר = לא עבדת עליו?

ההרגשה לא ממש משנה..

דדליפט עובד בעיקר על שרירי הרגליים הארבע-ראשי,הישבן,ההאמסטרינג
על הבטן,זוקפי הגב,הטרפזים,מקרבי השכמות ועוד המון שרירים אחרים בצורה איזומטרית כמייצבים
גם הרחב גבי מקבל עבודה מסויימת עד שהמוט עובר את הברך

בדדליפט אתה לא תרגיש שריר אחד מסויים כמו בתרגילים מבודדים או תרגילים מורכביםש עובדים בהם פחות שרירים..

אתה פשוט תרגיש את העומס על כל הגוף.. כי בפועל הוא עובד כמעט על כל הגוף בצורה זו או אחרת..

פוסטריאור ציין ועוד הרבה שרירים (חלקם רק כמייצבים)

פשוט הזוקפים שלך חלשים, יסתדר עם הזמן

• פותח/ת השרשור
רחב גבי ויד אחורית קצת אבל העבודה היא סטטית.
ובאופן כללי על שרירי הקור.

אם אתה מרגיש שריר = עבדת עליו?
אם אתה לא מרגיש את השריר = לא עבדת עליו?

ההרגשה לא ממש משנה..

דדליפט עובד בעיקר על שרירי הרגליים הארבע-ראשי,הישבן,ההאמסטרינג
על הבטן,זוקפי הגב,הטרפזים,מקרבי השכמות ועוד המון שרירים אחרים בצורה איזומטרית כמייצבים
גם הרחב גבי מקבל עבודה מסויימת עד שהמוט עובר את הברך

בדדליפט אתה לא תרגיש שריר אחד מסויים כמו בתרגילים מבודדים או תרגילים מורכביםש עובדים בהם פחות שרירים..

אתה פשוט תרגיש את העומס על כל הגוף.. כי בפועל הוא עובד כמעט על כל הגוף בצורה זו או אחרת..

תודה רבה לשניכם 😃!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית