הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תראו לאן הוא הגיע

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
זה חלק מהפרויקט של זמרים וילדי וירייאטי\אל"וט ?

אני לא מבין מה מצחיק בזה.
בסדר הוא אוטיסט, אני מודה זה קצת מצחיק, אבל לא ממש.

זה קצת הרס לי חלק מהשירים שראיתי אותו "שר", עכשיו כל פעם שאני שומע אותם אני חושב על הסרטון... :🙁

• פותח/ת השרשור
הוא דביל. זה לא מצחיק אותי באמת.
הצחיק אותי שדביל כזה יכול להפוך למפורסם בימינו.
אם כבר מישהו מעלה חיוך זה אלה:

אבל כל הקונספט הזה של לשיר שיר לא באמת מצחיק יותר מידי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כולם יכולים לצחוק עליו, אבל הוא מרוויח סכומים מטורפים מהקליפים המטופשים האלה.
"אוטיסט" הוא לא סה"כ גמד, והוא משתמש בחזות שלו בשביל לצחוק על עצמו ועל הדרך למשוך כמויות אדירות של אנשים שיראו את הקליפים שלו. תזכרו משהו מאוד פשוט, כול פעם שאתם נכנסים לקליפ שלו ואומרים "איזה אהבל" הוא עושה כסף, ולא מעט ממנו...

חחחחחחחחחחחחחחחחח

הנה עוד ישראליות מפגרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"אוטיסט" הוא לא סה"כ גמד, והוא משתמש בחזות שלו בשביל לצחוק על עצמו ועל הדרך למשוך כמויות אדירות של אנשים שיראו את הקליפים שלו. תזכרו משהו מאוד פשוט, כול פעם שאתם נכנסים לקליפ שלו ואומרים "איזה אהבל" הוא עושה כסף, ולא מעט ממנו...

ב-דיוק

הוא עושה כסף רק אם לוחצים ל ועל הפרסומות.
הוא מרוויח כסף. אבל לא מכל תגובה.

מה הנקודה שלך? שהוא לא דפוק כפי שהוא מציג את עצמו בגלל שהוא עושה את זה רק בשביל הכסף והתהילה, או שהאוכלוסיה שנהנית לצפות בו ומממנת אותו מטומטמת?

הוא עושה כסף רק אם לוחצים ל ועל הפרסומות.
הוא מרוויח כסף. אבל לא מכל תגובה.
לא רק מPPC הוא עושה כסף, המערכת שם הרבה יותר מתוחכמת ממה שאתה חושב.
אל תשכח עוד משהו, אתה גולש מאייפי ישראלי, והדברים שאתה רואה שונים לחלוטין ממה שהציבור האמריקאי רואה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית